Η απορία του Ράμος για τη Χρυσή Μπάλα

1176
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ο συμπαίκτης του, Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει κατακτήσει την ύψιστη ατομική διάκριση 4 φορές και ο ίδιος έχει μεγάλο μερίδιο. Τα κρίσιμα γκολ του, όπως αυτό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, έχουν παίξει μεγάλο ρόλο στο να κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης ό,τι τρόπαια έχει μέχρι τώρα. Ο Σέρχιο Ράμος ήταν υποψήφιος και αυτός για τη Χρυσή Μπάλα, ωστόσο δεν πήρε περισσότερες ψήφους ούτε από τον… Τζέιμι Βάρντι.

Πάντως, αυτό καθόλου δεν τον στεναχωρεί, αφού ξέρει αφενός ότι είναι δύσκολο για έναν αμυντικό να τιμηθεί με τη Χρυσή Μπάλα, αφετέρου ότι με Ρονάλντο και Μέσι όλοι οι υπόλοιποι είναι… καταδικασμένοι να έπονται. Ωστόσο ο ίδιος ο Ράμος έχει μια απορία όσον αφορά το βραβείο αυτό. Και η απορία του έγκειται στο γεγονός ότι υπάρχουν τρεις παίκτες για τους οποίους δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν την έχουν πάρει όσα χρόνια έπαιξαν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.

Για τον έναν που απορεί, είναι ο Ραούλ. Ο Ισπανός γκολτζής της Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε τεράστιος ποδοσφαιριστής, με μια απίστευτη ικανότητα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο και από κάθε σημείο της μεγάλης περιοχής. Τίμησε τη φανέλα της “βασίλισσας” για πολλά χρόνια, κατέκτησε μαζί της πολλούς τίτλους, αλλά του λείπει από τη συλλογή του η Χρυσή Μπάλα. Άλλωστε ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Ρεάλ, πριν εμφανιστεί ο Κριστιάνο…

raul-gonzalez

Ο Σέρχιο Ράμος, όπως εκμυστηρεύθηκε σε δημοσιογράφο, δεν μπορεί να πιστέψει πώς δεν έχουν τιμηθεί παίκτες όπως ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Ναι, μπορεί να είναι συνυφασμένο το όνομά τους με τη μισητή αντίπαλο Μπαρτσελόνα, ωστόσο σε αυτό το θέμα ο 30χρονος αμυντικός σκέφτεται ως Ισπανός και όχι ως Μαδριλένος. Οι δύο αυτοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές έφτασαν πολύ κοντά στη Χρυσή Μπάλα το 2010, ωστόσο ο συμπαίκτης τους Λιονέλ Μέσι τους άφησε πίσω του.

Άλλωστε οι δυο τους έχουν στεφθεί και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές με τους “φούριας ρόχας”, με συμπαίκτη τον Ράμος, οπότε οι σχέσεις τους είναι άριστες και δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Από την πλευρά του, ο Ράμος δείχνει πόσο ακομπλεξάριστος είναι, αφού θεωρεί ότι δύο τόσο προικισμένοι ποδοσφαιριστές, τρεις μαζί με τον Ραούλ, έμειναν στη σκιά των Μέσι και Ρονάλντο και αυτό είναι άδικο για αυτούς…

Spanish players (From L) Javi Martinez,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή