Ο Κριστιάνο έσπασε την σιωπή του και ξέσπασε

414

«Όποιος με ξέρει, γνωρίζει πόσο συγκεντρωμένος είμαι στη δουλειά μου. Λιγότερη συζήτηση και περισσότερη δράση, αυτό ήταν το καθοδηγητικό μου μότο από την αρχή της καριέρας μου. Ωστόσο, έχοντας υπ’ όψιν όλα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν πρόσφατα, πρέπει να εκθέσω τη θέση μου.

Περισσότερο από την ασέβεια για μένα ως άνθρωπο και ως παίκτη, ο επιπόλαιος τρόπος με τον οποίο καλύπτεται το μέλλον μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είναι ασέβεια προς όλους τους συλλόγους που εμπλέκονται σε αυτές τις φήμες, καθώς και στους παίκτες και το προσωπικό τους.

Η ιστορία μου στη Ρεάλ Μαδρίτης γράφτηκε. Έχει καταγραφεί. Σε λέξεις και αριθμούς, σε τρόπαια και τίτλους, στα ρεκόρ και σε τίτλους. Βρίσκεται στο Μουσείο στο Στάδιο Μπερναμπέου και είναι επίσης στο μυαλό κάθε οπαδού του συλλόγου. Και πέρα από αυτό που πέτυχα, θυμάμαι ότι εκείνα τα εννέα χρόνια είχα μια σχέση βαθιάς στοργής και σεβασμού με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Μια στοργή και σεβασμό που διατηρώ μέχρι σήμερα, και που θα εκτιμώ πάντα. Ξέρω ότι οι αληθινοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσουν να με έχουν στην καρδιά τους και εγώ θα τους έχω στη δική μου.

Εκτός από αυτό το πιο πρόσφατο επεισόδιο στην Ισπανία, υπήρχαν συχνά ειδήσεις και ιστορίες που με συσχετίζουν με έναν αριθμό συλλόγων σε πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα, χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται ποτέ για την προσπάθεια να μάθει την πραγματική αλήθεια.

Σπάω τη σιωπή μου τώρα για να πω ότι δεν μπορώ να επιτρέψω στους ανθρώπους να συνεχίζουν να παίζουν με το όνομά μου. Παραμένω συγκεντρωμένος στην καριέρα μου και στη δουλειά μου, αφοσιωμένος και προετοιμασμένος για όλες τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσω. Οτιδήποτε άλλο; Όλα τα άλλα είναι απλά κουβέντα».

Κριστιάνο Ροναλντο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή