Η κορυφαία ενδεκάδα του Εμπαπέ

1847
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πρόκειται για το παιδί-θαύμα της Μονακό, τον νεαρό Γάλλο που έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει καταφέρει να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Ρανταμέλ Φαλκάο στην επίθεση των Μονεγάσκων, συμβάλλοντας τα μέγιστα σε εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, όταν ο Κολομβιανός παίρνει… ρεπό.

Ως το νέο next big thing, ο Εμπαπέ ρωτήθηκε για την κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών, κατά την άποψή του. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιους διάλεξε ο Γάλλος φορ, ώστε να μπορέσουμε να καταλάβουμε κάτι για τα πρότυπα που είχε από… πολύ μικρός.

2733482_heroa

Κάτω από τα δοκάρια έβαλε, ποιον άλλο, τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Στα άκρα της άμυνας οι επιλογές είναι βραζιλιάνικες και καθόλα κλασικές: Καφού δεξιά και Ρομπέρτο Κάρλος αριστερά. Στόπερ Μαλντίνι και Σέρχιο Ράμος.

Στα χαφ προτιμάει μια τριάδα με Μέσι, Ζιντάν και Ροναλντίνιο, συνδυάζοντας τεχνική, ευφυΐα και… μπόλικη φαντασία. Όσον αφορά στην επίθεση, όπου αγωνίζεται και ο ίδιος, επέλεξε Νεϊμάρ δεξιά, Κριστιάνο αριστερά και μπροστά τους τον Ρονάλντο.

Τώρα θα μας πείτε, 18 χρονών, γεννηθείς το 1998, πώς πρόλαβε να δει Καφού, Κάρλος και Μαλντίνι να παίζουν; Σωστή ερώτηση, αλλά ζούμε την εποχή της τεχνολογίας, οπότε μπορεί να έχει άποψη για άσους του πρόσφατου παρελθόντος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή