Ρονάλντο σε Πάτο: “Διάλεξε, μικρέ…”

3540
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Εκτός από μεγάλος γκολτζής και τεράστιος παίκτης, ο Ρονάλντο, ο… κανονικός Ρονάλντο, ήταν και… γαμώ τα άτομα. Όχι για όλους βέβαια, αλλά για όσους αγαπούν την καλοπέραση, τη γλεντζέδικη ζωή και τις γυναίκες… Ποτέ δεν ήταν φαν της προπόνησης και των πολλών ωρών ατομικού προγράμματος στο γυμναστήριο, παρότι δεν του φαινόταν, αφού ήταν γρήγορος σαν άλογο και δυνατός σαν ταύρος.

the-phenomenon

Μια ανάμνηση του Αλεξάντρε Πάτο από την… παιδική του ηλικία, όταν πρωτοπήγε στη Μίλαν, είναι χαρακτηριστική για όσα είπαμε παραπάνω. Ο Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στην Κίνα, αφηγείται την ιστορία της πρώτης του μέρας στην προπόνηση των “ροσονέρι”. Όντας μόλις 17 ετών και φεύγοντας για πρώτη φορά από τη χώρα του με προορισμός την Ευρώπη, ήταν φυσιολογικό να είναι ψαρωμένος και να κοιτάει σαν χαζός τα ιερά τέρατα γύρω του. Προτίμησε να κάτσει ανάμεσα στον Ρονάλντο και τον Μαλντίνι, έχοντας απέναντί του τον Κακά, όπως ο ίδιος περιγράφει.

“Ο Ρονάλντο με πλησίασε και μου έδωσε ένα τεύχος του περιοδικού Playboy. Χαμογελώντας μου είπε ότι έπρεπε να διαλέξω σε ποιανού την παρέα θα μπω: στη δικιά του ή στο… κλαμπ των θρησκόληπτων, του Κακά”, αφηγείται ο 27χρονος πλέον Πάτο. Ήταν γνωστή η κλίση του “φαινόμενου” στην άστατη ζωή, ενώ ο έτερος συμπατριώτης του είχε αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο και τον Θεό, τον οποίο δεν παρέλειπε να ευχαριστεί για ό,τι είχε καταφέρει. Μάλιστα, ο Ρονάλντο αναφερόμενος στον Κακά έκανε χειρονομίες ότι τάχα προσεύχεται και ευλογεί!

nintchdbpict000003397612

Το τι διάλεξε τελικά ο τότε πιτσιρικάς με το τεράστιο ταλέντο, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. Απειλές για φυλάκιση, μια καταδικασμένη σχέση με την κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι και… αμέτρητα πάρτι με τον γλεντζέ Ροναλντίνιο, έβγαλαν την καριέρα του από την τροχιά που είχε. Ο Πάτο είναι μόλις 27, αλλά έχει να παίξει υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο από τα χρόνια που ήταν στη Μίλαν. Δεν έχουν όλοι την ικανότητα να συνδυάζουν τη ζωάρα με την μπάλα, όπως ο μεγάλος Ρονάλντο…

nintchdbpict000004498099

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή