Μόνο η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός!

609
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι περίμεναν ότι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα ήταν 3-0. Μια πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη για τη “βασίλισσα” η οποία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε τρελά κέφια, έκανε μεγάλο άλμα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος σταρ κυριολεκτικά οργίασε κόντρα στους “ροχιμπλάνκος” και με τρία γκολ πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδηγεί στο τρόπαιο. Όσον αφορά την Ατλέτικο, ήταν μια από τις πιο βαριές ήττες της τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν υπάρχει ανάλογη καθίζηση. Μάλιστα, ούτε τρία γκολ σε ένα ματς δεν τρώει εύκολα, κάτι που δείχνει πολλά σχετικά με τη μενταλιτέ και τη σκληρότητα του συνόλου που έχει φτιάξει ο Τσόλο Σιμεόνε.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τελευταία φορά που οι “ροχιμπλάνκος” δέχτηκαν τρία τέρματα σε ένα ματς στην κορυφαία διοργάνωση, ήταν πριν από 3,5 χρόνια. Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2014 η Ατλέτικό είχε αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη, όπου αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Τότε οι “ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει με 3-2, σε ένα σπουδαίο ματς.

Οπότε, μόνο η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός έχουν καταφέρει να βάλουν τρία γκολ στην Ατλέτικο, σε ένα 90λεπτο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή