Οι… κατά συρροή “φονιάδες” της Ευρώπης!

612
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Επιθετικοί υπάρχουν πολλοί, “φονιάδες”, όμως, λίγοι… Στα πρωταθλήματα της Ευρώπης υπάρχουν γκολτζήδες που σκοράρουν όσο συχνά πάνε… τουαλέτα, δημιουργώντας έναν μεγάλο ανταγωνισμό για το ποιος είναι ο πιο γρήγορος στις εκτελέσεις του. Αυτοί, λοιπόν, είναι οι 10 συχνότεροι σκόρερ στην Ευρώπη τη σεζόν 2016-17, με αποδείξεις και στοιχεία… Θα σας εκπλήξει από ποια λίγκα προέρχονται οι τρεις πρώτοι!

ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΝΤΕΣΤ

anthony-modeste

Ο Γάλλος φορ της Κολωνίας έχει πετύχει 17 γκολ μέχρι τώρα, σε μια λίγκα με Ομπαμεγιάνγκ και Λεβαντόφσκι, και σκοράρει ένα γκολ ανά 106,35 λεπτά.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Real Madrid CF v FC Schalke 04 - UEFA Champions League Round of 16

Ο Πορτογάλος σταρ έχει βρει 14 φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κάτι που σημαίνει ένα τέρμα ανά 105,79 λεπτά.

ΠΙΕΡ-ΕΜΕΡΙΚ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΓΚ

pierre-americk-aubameyang-howsouthafrica

Το κανόνι της Ντόρτμουντ έχει… βομβαρδίσει 17 φορές φέτος, δηλαδή μια… ριπή ανά 99 λεπτά!

ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΪΝ

Juventus-Fiorentina serie A

Η Γιουβέντους βρήκε τον γκολτζή που της έλειπε, αφού ο Αργεντινός έχει ματώσει τα δίχτυα 19 φορές, κάτι που ερμηνεύεται σε συχνότητα σκοραρίσματος 1 γκολ/97,84 λεπτά.

ΝΤΡΙΣ ΜΕΡΤΕΝΣ

dries-mertens-rilascia-dichiarazioni-su-higuain-in-campo-non-ci-sono-amici

Η Νάπολι βρήκε τον διάδοχο του Ιγκουαΐν στο πρόσωπο του Βέλγου, ο οποίος έχει σκοράρει 16 φορές, με ένα γκολ κάθε 95,81 λεπτά.

ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ

suarez

Για πλάκα σκοράρει ο Ουρουγουανός και φέτος, έχοντας μέχρι στιγμής 18 τέρματα και σκοράρει κάθε 93,56 λεπτά.

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

lionel-messi-cropped_10zhr0zt5qgay1m8x1r8vn43ig

Από εδώ και πέρα τα νούμερα ζαλίζουν… Ο Αργεντινός της Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 19 γκολ, που σημαίνει ένα κάθε… 85,68 λεπτά!! Ούτε ένα ολόκληρο ματς δηλαδή!

ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΛΑΚΑΖΕΤ

lacazette

Ο άσος της Λιόν πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με 21 γκολ, όμως τον βοηθάει το γεγονός ότι εκτελεί τα πέναλτι της ομάδας του. Δεν παύει, όμως, να βρίσκει δίχτυα κάθε 82,71 λεπτά.

ΡΑΝΤΑΜΕΛ ΦΑΛΚΑΟ

radamel-falcao-monaco-falcao_3757551

Έχει ξαναβρεί τη φόρμα του και το φονικό του ένστικτο στη Μονακό. Μπορεί να μην έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τους υπόλοιπους (16), αλλά σκοράρει κάθε 81 λεπτά.

ΕΝΤΙΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ

καβανι cavani

Ποιος θα περίμενε ότι και οι τρεις πρώτοι “φονιάδες” θα προέρχονται από το Σαμπιονά. Ο Ουρουγουανός είναι ο απόλυτος σκόρερ φέτος σε όλη την Ευρώπη, αφού όχι μόνο έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα (25), αλλά το κάνει και με χαρακτηριστική άνεση, αφού χρειάζεται μόλις 76 λεπτά για να πανηγυρίσει!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή