Οι 10 πιο γρήγοροι ποδοσφαιριστές του κόσμου

1100

Γνωρίζετε τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Σίγουρα, πολλοί από εσάς θα είχατε σίγουρο ότι στην κορυφαία τριάδα θα βρίσκεται και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως και ο Λιονέλ Μέσι, αλλά κάνετε λάθος. Εδώ είναι οι πιο ταχύτατοι παίκτες και σας παρουσιάζουμε με πόσα χιλιόμετρα έχουν τρέξει.

# Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Ουαλός εξτρέμ βρίσκεται στην πρώτη θέση και με διαφορά. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τρέξει με 36,85 χλμ / ώρα και είναι ο πιο γρήγορος του κόσμου βάσει των στατιστικών.

# Ορλάντο Μπέριο

https://www.youtube.com/watch?v=zUNL3gUK05Y

Πρόκειται για τον Κολομβιανό πλάγιο επιθετικό που παίζει στη Φλαμένγκο. Γεννημένος το 1991, αγωνίζεται στα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής και ως το 2017 δεν έχει καταφέρει να έρθει στην Ευρώπη. Ίσως και να μη θέλει βέβαια. Ο Μπέριο βρίσκεται πίσω από τον Μπέιλ, έχοντας τρέξει με 36,04 χλμ / ώρα.

# Γιούργκεν Νταμ

Γεννημένος το 1994 στο Μεξικό, ο Γιούργκεν Νταμ είναι ένας από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Παίζει στην Τίγκρες και έχει τρέξει με 35,24 χλμ / ώρα.

# Αντόνιο Βαλέντσια

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλέντσια, βρίσκεται και αυτός ψηλά στη σχετική λίστα. Συγκεκριμένα, είναι τέταρτος, αφού έχει τρέξει με 35,08 χλμ / ώρα.

# Ομπαμεγιάνγκ

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει φήμη για την ταχύτητά του και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πολλά γκολ που έχει πετύχει, οφείλονται στα τρεξίματα που κάνει και τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχει “πιάσει” είναι 34,60.

# Άαρον Λένον

Ο άσος της Έβερτον, Λένον, είναι γνωστός για την ταχύτητα που έχει. Και ίσως είναι το κύριο στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει. Τα περισσότερα χιλιόμετρα για τον Άγγλο είναι 33,79.

# Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει τρέξει με 33,63 χλμ / ώρα.

# Θίο Γουόλκοτ

Ο εξτρέμ της Άρσεναλ ξεχωρίζει για τη σβελτάδα του και την ταχύτητά του. Ο Γουόλκοτ έχει τρέξει με 32,66 χλμ / ώρα.

# Λιονέλ Μέσι

https://www.youtube.com/watch?v=Oh12HIWPtp0

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα είναι και αυτός στη λίστα με τους πιο γρήγορους. Ο Μέσι έχει τρέξει με 32,50 χλμ / ώρα.

# Ρούνεϊ

Αρκετοί δεν θα περιμένατε τον Ρούνεϊ σε αυτή την λίστα. Κι όμως, ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στη λίστα των πιο γρήγορων ποδοσφαιριστών, έχοντας τρέξει με 31,22 χλμ / ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή