Οι φαρμακερές ατάκες του Ντιμίτρι Σέλουκ!

270

Ο διαβόητος ατζέντης του Γιάγια Τουρέ Ντιμίτρι Σέλουκ «κτύπησε» ξανά. Κάθε ευκαιρία που του δίνεται, δεν την αφήνει να πέσει κάτω, και βάλλει κατά του Πέπ Γκουαρδιόλα γιατί έχει αφήσει εκτός ομάδας (σ.σ. Μάντσεστερ Σίτι) τον πελάτη του.

Ο Ουκρανός ιδιόρρυθμος ατζέντης, που δεν καλουπώνεται στα της δουλειάς του, αλλά έχει ποδοσφαιρική γνώμη, άποψη και παρέμβαση για τα πάντα, σα να είναι και παίκτης-προπονητής-πρόεδρος συλλόγων πέραν από ένας απλός ατζέντης, φαίνεται πως το μόνο που καταφέρνει είναι να πλήττει τον πελάτη του κι όχι τον Ισπανό προπονητή, καθώς ο Πεπ Γκουαρδιόλα απαίτησε δημόσια συγνώμη, διαφορετικά ο Τουρέ είναι τελειωμένος από τη Σίτι.

Ο Σέλουκ αντ’ αυτού συνεχίζει να «επιτίθεται». Το τελευταίο του (χρονικά) δηλητηριώδες βέλος ανέφερε πως «ο Γκουαρδιόλα σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, πιστεύει ότι είναι ο Θεός. Κέρδισε αρκετούς τίτλους με την Μπαρτσελόνα αλλά και ο Γιάγια κέρδισε ακριβώς τους ίδιους τίτλους με το κλαμπ. Ο Πεπ πιστεύει τώρα πως έχει κερδίσει τα πάντα. Μπορεί να πιστεύει ότι θέλει βέβαια».

Δεν σταμάτησε βέβαια εκεί. Συνέχισε λέγοντας «Για μένα συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα στη Μάντσεστερ Σίτι με τον Γιάγια, ο οποίος παίζει στο κλαμπ πολλά χρόνια. Ο Τζο Χαρτ επίσης όπως και ο Κομπανί που παίζει πολλά χρόνια. Κι έρχεται αυτός ο προπονητής και λέει, λοιπόν, αυτοί οι παίκτες δεν μου κάνουν και τους διώχνω σα να είναι σκυλιά».

Με αφορμή λοιπόν τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε στον Πεπ Γκουαρδιόλα ο Ντιμίτρι Σέλουκ, ευκαιρία είναι να θυμηθούμε κάποιες από τις επικές και οργισμένες ατάκες του, βάλλοντας κατά πάντων…

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

«Περιμένουν να ανανεώσουν τον Τουρέ. Περιμένουν… Αν η ομάδα κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα καταλάβουν τι θα συμβεί; Αν οι παίκτες φύγουν, ποιος θα παίζει μετά;».

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ (ναι, ξανά)

«Ο παππούς επίσης θα μπορούσε να είχε κερδίσει με την Μπαρτσελόνα και τη Μπάγερν. Θα ήθελα να τον δω με μια ομάδα που τερματίζει 8η ή 9η και να πάρει με αυτήν το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μπαρτσελόνα με την οποία θριάμβευσε, ήταν χτισμένη από τον Ράικαρντ».

ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΠ (ξανά και ξανά)

«Αν πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βγω και θα πω ότι έκανα λάθος και είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Αν όχι όμως, ελπίζω να έχει τα… αυγά και να βγει δημόσια να ζητήσει συγνώμη στον Τουρέ για τον εξευτελισμό».

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ

«Θα ζητήσω συγνώμη, όταν το κάνει κι αυτός στον Πελεγκρίνι γι όλα αυτά που του έκανε. Κέρδισε λίγους αγώνες και πιστεύει πως είναι ο βασιλιάς. Δεν πρόκειται να σιωπήσω».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ (είπαμε, είναι ο αγαπημένος του)

«Όταν έφυγε ο Τουρέ από την Μπαρτσελόνα για τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Πεπ είχε πει ότι ο Γιάγια πήγε σε μια ομάδα σκ…α. Τώρα ο ίδιος είναι προπονητής σε αυτή την ομάδα σκα…α».

To be continued…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή