Ο καλύτερος για τον Πεπ Γκουαρντιόλα

501

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποιον θα επέλεγε κορυφαίο προπονητή του κόσμου ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Εκτός από τον ευατό του φυσικά. Ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε για τον κόουτς που θεωρεί ότι είναι ο νούμερο 1 του πλανητή αυτή τη στιγμή και σίγουρα η δήλωση του δεν είναι αναμενόμενη.

Μπορεί να φαντάζεστε ότι θα είπε για Μουρίνιο, Αντσελότι, Έμερι, Κόντε, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μίλησε για έναν προπονητή ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν προπονεί κάποιο σύλλογο.

«Για μένα είναι ο καλύτερος τεχνικός στην Ευρώπη, επειδή έχει βελτιώσει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του. Δεν έχω ακούσει κάποιον να μιλάει με αρνητικά λόγια γι” αυτόν κι ο θαυμασμός μου είναι τεράστιος. Επίσης, είναι άνθρωπος που με έχει βοηθήσει, ενώ μου έδινε συμβουλές κάθε φορά που είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε. Όταν κάποιος αναφέρεται στους προπονητές εστιάζει συχνά στο παλμαρέ τους, αλλά αυτό που μετράει πραγματικά είναι η επιρροή που έχουν στις ομάδες. Είμαι χαρούμενος που απ” τη νέα σεζόν θα είναι και πάλι στους πάγκους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο λόγος για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, ο οποίος θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της Λιλ από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

guardiola_and_marcelo_bielsa

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει δηλώσει θαυμαστής του Αργεντινού. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή