Η χειρότερη αντίπαλος του Σουάρες

621
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2014, όντας τιμωρημένος από το Μουντιάλ εξαιτίας της… δαγκωματιάς στον Κιελίνι, οπότε περίμενε πολύ καιρό για να παίξει με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ωστόσο, όταν εντάχθηκε κανονικά στο σύνολο, ο Λουίς Σουάρες έδειξε ότι είναι ένας μεγάλος επιθετικός, καθώς τα γκολ του και γενικά οι εμφανίσεις του είναι φοβερές και πολύτιμες. Με τους Νεϊμάρ και Μέσι έχουν συνθέσει μια τρομερή τριάδα που είναι… υπεύθυνη για τις επιτυχίες των “μπλαουγκράνα”.

Δεν έχει πρόβλημα να σκοράρει κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο μία είναι η χειρότερη αντίπαλος για αυτόν, την οποία δεν θέλει να αντιμετωπίζει. Πρόκειται για την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ομάδα που έχει χτίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε και βγάζει το λάδι σε κάθε αντίπαλό της. Παρότι έχει πετύχει δύο γκολ εις βάρος της, και μάλιστα στο ίδιο ματς, στο πρώτο για τη φάση των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2015-16, ο Σουάρες υποφέρει κάθε φορά που βρίσκει τους “ροχιμπλάνκος” απέναντί του.

“Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να υποφέρω περισσότερο. Είναι τόσο ενοχλητικοί”, εξομολογείται ο Ουρουγουανός, που ξεχωρίζει και τον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στην εθνική Ουρουγουάης, Ντιέγκο Γοδίν: “Είναι πάντα κολλημένος πάνω μου. Με ενοχλεί πολύ, αλλά το ίδιο κάνω κι εγώ σε αυτόν”.

1835708-38711391-2560-1440

Είναι αλήθεια ότι η Ατλέτικο είναι μια σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Έχει ταλαιπωρήσει όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και ακόμα και οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου έχουν κάνει παρόμοιες δηλώσεις με αυτές του Σουάρες. Εφιάλτης είναι για όλους οι “ροχιμπλάνκος”, τους οποίους δύσκολα κερδίζει κανείς…

https://www.youtube.com/watch?v=JtsdJvKoSEc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή