Οι καλύτεροι συμπαίκτες του Λάμπαρντ

544
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Αποτελεί μια τεράστια μορφή στην ιστορία της Τσέλσι, μια και διετέλεσε για χρόνια αρχηγός της και φυσικός ηγέτης της. Μπορεί να έχει αποχωρήσει, αλλά πάντα μαθαίνει τα νέα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ δεν λέει ποτέ “όχι” σε συζητήσεις που αφορούν τους Λονδρέζους.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, περί ου ο λόγος, ρωτήθηκε ποιους θεωρεί τους μεγαλύτερους παίκτες που έχει συνεργαστεί. Δύσκολη ερώτηση για έναν άνθρωπο που έπαιξε για πολλά χρόνια σε Τσέλσι και εθνική Αγγλίας, ωστόσο ο Λάμπαρντ ήταν ειλικρινής: “Πάντα μνημονεύω τα ονόματα του Τζον Τέρι και του Ντιντιέ Ντρογκμπά, ως τους καλύτερους συμπαίκτες μου. Επίσης, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στον Τζιαφράνκο Ζόλα, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ στην ομάδα στα πρώτα χρόνια μου”.

lampardzola

Ζόλα, Τέρι και Ντρογκμπά είναι όντως θρυλικές μορφές στην ιστορία της Τσέλσι, ωστόσο ο πρώην αρχηγός της ξεχωρίζει και έναν ποδοσφαιριστή νεαρότερης ηλικίας και αρκετά ταλαντούχο. “Μπορεί να ήταν ακόμα νέος όταν συνυπήρξαμε στην ομάδα, ωστόσο με βάση όσα κάνει και με το ταλέντο και τις ικανότητές του, πιστεύω πως ο Εντέν Αζάρ είναι ο καλύτερος”. Επιπλέον, εξήγησε και τους λόγους που φέτος ο Βέλγος είναι ξανά ο ασταμάτητος παίκτης που απολαμβάναμε πρόπερσι: “Φέτος είναι πιο ώριμος, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Δίνει συνεντεύξεις και φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί πλήρως. Επίσης, πέρυσι του έλειπε η αυτοπεποίθηση, κάτι που έχει επανακτήσει φέτος. Είμαι μεγάλος φαν του Εντέν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή