Ο Πεπ… έδιωξε 5 από την Σίτι

1279

Αλλάζει σελίδα η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να “καθαρίζει” 5 ποδοσφαιριστές και να αφήνει… μισή την ομάδα.

Ο Ισπανός κόουτς, μετά την πρώτη του χρονιά στην Αγγλία και την… αποτυχημένη (για τα στάνταρ του) χρονιά, αποφάσισε να τα αλλάξει όλα και έτσι ξεκίνησε με “εκκαθαρίσεις”.

Πάμπλο Ζαμπαλέταzabaletacitywestham

Πρόκειται για τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας. Ο Αργεντινός αμυντικός αποχώρησε μετά το τέλος της σεζόν και θα συνεχίσει στην Γουέστ Χαμ. Στην Σίτι έμεινε για 9 χρόνια και ήταν εκ των παλαιότερων. Αγαπήθηκε από τον κόσμο και πρόσφερε πολλά στον σύλλογο έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, ένα Σούπερ Καπ και 2 Λιγκ Καπ.

Κλισίclichycity

Και αυτός πολλά χρόνια στο Μάντσεστερ. 6 έτη συγκεκριμένα, έχοντας αποκτηθεί από την Άρσεναλ. Ο Αριστερός μπακ από την Γαλλία σε 192 ματς είχε 3 τέρματα. Και αυτός κατάφερε να πάρει 2 πρωταθλήματα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ.

Σανιάsagnacity

Παίζει στην Σίτι από το 2014 και φέτος κάλυπτε “τρύπες”. Μπορεί να πρόσφερε και να βοήθησε, όμως, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν τον υπολογίζει και έτσι αποχώρησε και αυτός από την ομάδα. Με την Σίτι, το μόνο που κατέκτησε ήταν ένα Λιγκ Καπ το 2016.

Καμπαγέροjs73114033

Μαζί με τον Σανιά αποκτήθηκε και ο Καμπαγέρο. Το 2014 δηλαδή. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στην Σίτι. Κατάφερε να πανηγυρίσει ένα Λιγκ Καπ και αυτός το 2016 και πλέον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Μάντσεστερ…

Χεσούς Νάβαςjesus-navas-manchester-city-premier-league_3211978

Το 2013 ο Χεσούς Νάβας αποκτήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα… αστέρια από την Σεβίλλη. Στην Σίτι, όμως, δεν κατάφερε να προσφέρει. Ο δεξιός μπακ από την Ισπανία σαν να ήταν εκτός… νερών. Παρόλα αυτά, πήρε ένα πρωτάθλημα το 2014 και 2 Λιγκ Καπ (2014, 2016). Η μεταγραφή του το 2013 είχε κοστίσει 20 εκατ. Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή