Το βράδυ που ο Μέσι έκανε τους αντιπάλους να κουτουλήσουν μεταξύ τους

1438

Η ημερομηνία λέει 9 Δεκεμβρίου του 2017 και η Μπαρτσελόνα παίζει για την Πριμέρα Ντιβιζιόν στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Μία αγωνιστική πριν, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε έρθει ισοπαλία με την Θέλτα στο “Καμπ Νόου” και έτσι, το παιχνίδι είχε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού δεν γίνεται να λέγεσαι Μπάρτσα και να κάνεις δύο σερί “γκέλες” στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο περνάει και η Μπάρτσα δεν μπορεί να σκοράρει. Το άγχος μεγαλώνει και παρά τις φάσεις που κάποιες είναι τρανταχτές, το μηδέν συνεχίζει να φωτίζει στον πίνακα του γηπέδου. Μέχρι που ο Σουάρες στο 72’ ανοίγει το σκορ. Αλλά βέβαια, σε αυτό έχει βοηθήσει θετικά την Μπαρτσελόνα και η αποβολή του Ράμπα στο 60’ για την Βιγιαρεάλ. Ο Μέσι, προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να βρει ακόμα ένα γκολ και να “κλειδώσει” τη νίκη.

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα από τον Αργεντινό “κοντό”, έρχεται να σου θυμίσει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα στο γήπεδο. Στο 83’, παίρνει την μπάλα και πάει σε ένα συνηθισμένο… σόλο. Ντριμπλάρει και μπαίνει στην περιοχή και κάνει το 0-2.

Όμως, αυτό το γκολ έχει και παρασκήνιο. Καθώς ντρίμπλαρε τους Αλβάρο Γκονθάλεθ και Βίκτορ Ρουί, οι δυο τους κουτούλησαν μεταξύ τους και οι παίκτες της Βιγιαρεάλ έπεσαν κάτω. Ο Μέσι έκανε για ακόμα μία φορά αυτά που βλέπουμε σε… ταινίες με τον κόσμο, απλά να τον κοιτάζει και να τον χειροκροτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή