5 παίκτες που “έκλεψε” η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα

2313
Διαβάστε πέντε ποδοσφαιριστές που πήγαν τελικά στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν και είχαν πρόταση και από την Μπαρτσελόνα. 

Ασένσιο

Ο Ισπανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα. Όταν ήταν στην Μαγιόρκα. Όμως, η μεταγραφή είχε χαλάσει στον τρόπο πληρωμής και έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 τον έκανε δικό της. Τον έστειλε δανεικό ξανά στην Μαγιόρκα και τα τελευταία χρόνια παίζει με την “βασίλισσα”, όντας ένας από τους σημαντικότερους πλέον παίκτες.

Ντι Στέφανο

Είναι θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και όμως, η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που τον ήθελε πρώτη. Όμως, η μεταγραφή του στους “μπλαουγκράνα” χάλασε 2 φορές. Την πρώτη επειδή αρνήθηκε η… οικογένεια του και την δεύτερη επειδή υπήρχαν προβλήματα με την ομοσπονδοία. Έτσι πήγε στην Ρεάλ όπου έγραψε ιστορία.

Κακά

Ο… ξεχασμένος βραζιλιάνος άσος. Κάποτε υπήρξε εκ των κορυφαίων. Όταν ήταν τοπ με την φανέλα της Μίλαν, ο Μπερλουσκόνι είχε πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Όμως, ο… τρελός Ιταλός πρόεδρος έκανε πρόταση ανταλλαγής με τον Ροναλντίνιο. Καταλαβαίνετε ότι η Μπάρτσα είπε όχι. Και το 2009 πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης με 60 εκατ. ευρώ περίπου.

Οζίλ

Είναι γνωστό ότι ο Γερμανός άσος είχε πει όχι στην Μπαρτσελόνα για να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης. “Η Μπαρτσελόνα δεν είχε καμία συναισθηματική επιρροή πάνω μου. Αυτό που με απογοήτευσε πιο πολύ απ’ όλα ήταν το γεγονός ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν διέθεσε χρόνο να με συναντήσει και να μιλήσουμε”, είχε πει για την απόφασή του.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ίσως η μεγαλύτερη… νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα στο μεταγραφικό κομμάτι. Έχοντας κερδίσει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το Νο 1 όνομα στον κόσμο μαζί με τον Μέσι. Το 2009 η Ρεάλ του κάνει προσφορά για να πάει στη Μαδρίτη και η Μπαρτσελόνα το ίδιο. Ο Πορτογάλος, όμως, απέρριψε τους “μπλαουγκράνα” και βρίσκεται από τότε στη Ρεάλ έχοντας κατακτήσει 3 Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή