Τα νέα αστέρια της ACB League!

65

Πέντε νέα πρόσωπα στην ACB League που αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο στις ομάδες τους, αλλά και γενικότερα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πέντε παίκτες που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και το iPeriodico τους παρουσιάζει…

1) ΑΝΤΟΝΙ ΡΑΝΤΟΛΦ -Aπό την Λοκομοτίβ Κουμπάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν χωρά αμφιβολία για την ποιότητα του 27χρονου (2.11μ.) πάουερ φόργουορντ. Τρομερός επιθετικά με πλούσιο ρεπερτόριο, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα της περσινής Ευρωλίγκας.

2) ΤΑΪΡΙΣ ΡΑΪΣ – Aπό την Κίμκι στην Μπαρτσελόνα

Θα αποτελέσει αναμφίβολα «κλειδί» για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο 29χρονος (1.85μ.) γκαρντ ο οποίος διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του και φυσικά την δημιουργία του και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

3) ΑΝΤΡΕΑ ΜΠΑΡΝΙΑΝΙ – Eλεύθερος, στην Μπασκώνια

Το Νο.1 στο ντραφτ του ΝΒΑ το 2006 και με πολυετή καριέρα στα παρκέ του ΝΒΑ, ο 30χρονος Αντρέα Μπαρνιάνι αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πλέον ηχηρά ονόματα στην Ισπανία και την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Πάντα σου έδινε την αίσθηση ότι μπορούσε πολλά περισσότερα από όσα τελικά έβγαλε στο παρκέ, ωστόσο η ποιότητά του στην επίθεση είναι αδιαπραγμάτευτη.

4) ΜΠΟ ΜΑΚΑΛΕΜΠ – Aπό τη Λιμόζ στη Γκραν Κανάρια

Επέστρεψε στην Ευρώπη ο Μπο Μακάλεμπ, ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας το 2012, και μετά τη Λιμόζ μετακόμισε στην Ισπανία και τη Γκραν Κανάρια. Έχει προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία χρόνια, τα οποία έχουν επηρεάσει το παιχνίδι του, ωστόσο συνεχίζει να στηρίζεται στην αθλητικότητά του και την ταχύτητα στο παιχνίδι του. Είναι σκόρερ και μένει να το επαληθεύσει.

5) ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ – Aπό το NBDL στην Ανδόρα

Έκανε το βήμα που χρειάζονταν. Να αγωνιστεί στην Ευρώπη καθώς το όνειρο για το ΝΒΑ δύο χρόνια δεν ευοδώθηκε. Ο 24χρονος διακρίνεται για την αθλητικότητά του και την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι του, είναι σούπερ αμυντικός και αναμφίβολα θα «μεγαλώσει» ως παίκτης στην Ανδόρα και το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή