Θα τους κόψουν το γήπεδο επειδή δεν καθόντουσαν!

57

Η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε το Σάββατο από την Γουότφορντ και στο γήπεδο έγιναν επεισόδια. Οι οπαδοί ξέφυγαν από τον έλεγχο και υπήρξαν συγκρούσεις.

Ωστόσο, με ανακοίνωση της, η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, είναι ξεκάθαρη. Δεν θα φοβηθεί -όπως λέει- να κόψει και το γήπεδο στους οπαδούς που κάνουν κακό στην ομάδα.

Διαβάστε:Η Γουέστ Χαμ καταδικάζει την συμπεριφόρα ατόμων που εμπλέκονται σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γουότφορντ”.

Και συνεχίζει: “Είναι μεμονωμένα αυτά τα περιστατικά και ευτυχώς όλα τέθηκα υπό έλεγχο, αλλά αυτοί οι οπαδοί δεν έχουν θέση στο γήπεδο

West Ham United v Watford - Premier League“Καθίστε κάτω”

Όλο το θέμα ξεκίνησε επειδή κάποιοι οπαδοί της Γουέστ Χαμ που επί 10ετίες ήταν όρθιοι στο γήπεδο, δεν καθόντουσαν και το Σάββατο στις θέσεις τους όπως έκαναν πάντα δηλαδή. Η διοίκηση προσπαθεί να τους αναγκάσει να μην είναι όρθιοι για να μην ενοχλούν τους άλλους φιλάθλους. Οι υπόλοιποι, εξαγριώθηκαν και ζήτησαν να καθίσουν στις θέσεις τους. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, με τα επεισόδια να παίρνουν έκταση μεν, αλλά ελεγχόμενη δε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή