Ο σούπερ (κακός) Μάριο επέστρεψε!

196

Στη Νις. Ναι, γιατί όχι; Στο επίσημο ντεμπούτο του ο Μάριο Μπαλοτέλι που ψάχνει την ποδοσφαιρική «ανάσταση» σκόραρε 2 γκολ και μπορεί να περηφανεύεται πως βρίσκεται δίπλα στον Ζλάταν που σε πέντε εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 5 γκολ αλλά και τον Ιγκουάιν που σε τρία παιχνίδια με τη Γιουβέντους μετράει 3 γκολ.

Η γαλλική «Εκίπ» φυσικά τον είχε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο γαλλικό πρωτάθλημα ενώ ο Τύπος τον αποθέωσε με διθυραμβικούς τίτλους και ο Μάριο πήρε τα πάνω του. Με το «καλημέρα» δεν φαίνεται να αφήνει να πέσει τίποτα κάτω.

une_12092016_v65μα

Αφού ρωτήθηκε για τη Λίβερπουλ και ξεσπάθωσε λέγοντας πως «ήταν ένα μεγάλο λάθος. Δεν μου άρεσε το κλαμπ» διευκρινίζοντας πως δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους οπαδούς αλλά και τους συμπαίκτες του, σειρά πήρε ο Τζέιμι Κάραγχερ. Ο παλιός άσος της Λίβερπουλ.

mario

Τον είχε ειρωνευτεί βλέπετε ο Κάραγχερ γράφοντας στο twitter «καλή τύχη στη Νις για να κερδίσεις τη χρυσή μπάλα» και από τότε έχει μπει για τα καλά στο μάτι του Μάριο. Είχε απαντήσει αρχικά πως είναι «κακός παίκτης» ωστόσο μετά τα δύο γκολ ξεσπάθωσε…

«Είναι μια σκυλ@. Άμα σκοράρω 20 γκολ στη σεζόν με τη Νις, θα τον καλέσω εδώ να έρθει να πλύνει τα αμάξια μου με μια… οδοντόβουρτσα. Και έχω εννιά αυτοκίνητα. Για να δούμε αν έχει τα… καρύδια να το κάνει».

μαρ

https://www.youtube.com/watch?v=fusOLSyjfEs

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή