Ο καλύτερος συμπαίκτης του Πιρές

425
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ο Ρομπέρ Πιρές είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της Άρσεναλ. Έχοντας κατακτήσει το Μουντιάλ του 1998 και το Euro του 2000, πήρε μεταγραφή στις αρχές του αιώνα στην Άρσεναλ, σε μια εποχή που οι Λονδρέζοι ήταν στα πάνω τους. Είχαν παικταράδες και κατακτούσαν τίτλους, με αποκορύφωμα το αήττητο πρωτάθλημα του 2004.

Με συμπαίκτες όπως ο Τιερί Ανρί, ο Πατρίκ Βιεϊρά και ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, θα περίμενε κάποιος ότι ο Πιρές θα χαρακτήριζε κάποιον από αυτούς ως τον πιο αγαπημένο του. Ωστόσο κανένας από τους προαναφερθέντες δεν κατέχει την πρώτη θέση στην εκτίμησή του. Αφού πρώτα είπε ότι “ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα με την εθνική Γαλλίας”, στη συνέχεια αναφέρθηκε στους “κανονιέρηδες”.

13151380_276415526035690_114407110_n

“Όταν έπαιζα στην Άρσεναλ υπήρχε ο Τιερί Ανρί, ωστόσο ο αγαπημένος μου συμπαίκτης ήταν ο Ντένις Μπέργκαμπ”! Εντάξει, δεν μας σοκάρει κιόλας η επιλογή του, αλλά θα περιμέναμε να προτιμούσε τον συμπαίκτη του στους “τρικολόρ”. Άλλωστε, ο Μπέργκαμπ ήταν μια ιδιοφυΐα, ένας παικταράς με απίστευτη τεχνική κατάρτιση και με έφεση στο σκοράρισμα. Ρωτήστε και τον Νίκο Νταμπίζα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή