Οι 5 ακριβότεροι από Ρεάλ και Γιουβέντους

728

Λίγες ημέρες μένουν ακόμα για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους να θέλουν όσο τίποτα άλλο την κούπα.

Πρόκειται για δύο ομάδες, εντελώς διαφορετικού στυλ, αφού η βασίλισσα της Ευρώπης είναι ένας σύλλογος με τεράστιο μπάτζετ που φτάνει τα 765 εκατ. ευρώ, ενώ η Γιούβε δεν ξεπερνάει τα 385 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, έχει φοβερό σύνολο που κάνει… τρελά πράγματα φέτος. Γι’ αυτό και βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.

Το θέμα είναι, όμως, ποιοι θα είναι οι 5 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν σε αυτόν τελικό από κάθε ομάδα. Και σας τους παρουσιάζουμε έναν έναν.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΤΟ VS ΓΚΟΝΖΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΪΝronaldo-higuain

Με διαφορά ο κορυφαίος. Η τιμή του αυτή τη στιγμή είναι στα 100 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος, είναι για ακόμα μία χρονιά ο μεγάλος πρωταγωνιστής και αυτός που οδήγησε την Ρεάλ στον τελικό. Από την άλλη, για την Γιουβέντους, ο Ιγκουαίν είναι ο ακριβότερος που κοστίζει 64 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, και ο Αργεντινός είναι ιδιαίτερα παραγωγικός.

ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΪΛ VS ΠΑΟΥΛΟ ΝΤΙΜΠΑΛΑbale-dibala

Στα 90 εκατ. ευρώ είναι η τιμή του Ουαλού Μπέιλ της Ρεάλ. Από την άλλη, ο νεαρός Ντιμπάλα κοστολογείται στα 42,5 και όπως πάει, θα ανέβει κι άλλο. Αλλά και εδώ, βλέπουμε μεγάλη διαφορά.

ΚΑΡΙΜ ΜΠΕΝΖΕΜΑ VS ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΜΠΟΝΟΥΤΣΙbenzema-bonnuci

Ο Μπενζεμά της Ρεάλ, ο οποίος στον αγώνα με την Ατλέτικο έκανε μία τρομερή ντρίμπλα, κοστίζει αυτή τη στιγμή 60 εκατ. ευρώ. Από την άλλη, ο τρίτος ακριβότερος της Γιούβε, είναι αμυντικός. Και πρόκειται για τον Μπονούτσι, που κοστίζει 34 εκατ. ευρώ.

ΤΟΝΙ ΚΡΟΟΣ VS ΠΙΑΝΙΤΣkroos-pianic

Ο μέσος της Ρεάλη, Κρόος, κοστίζει όσο και ο Μπενζεμά. 60 εκατ. ευρώ. Πολλά τα λεφτά. Από την άλλη, ο τέταρτος πιο ακριβός της Γιουβέντους είναι επίσης ένας μέσος. Ο Πιάνιτς, που κοστολογείται στα 32,3 εκατ. ευρώ. Ξανά τρελή διαφορά.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ VS ΑΛΕΞ ΣΑΝΤΡΟjames-alexsandro

Και ο Χάμες κοστίζει πολλά λεφτά. Μιλάμε για 50 εκατ. ευρώ. Και είναι ο πέμπτος πιο ακριβός της Ρεάλ. Αναφορικά με αυτόν της Γιουβέντους, είναι ο Άλεξ Σάντρο. Ο αριστερός της μεγάλης κυρίας, που κοστίζει 25,5 εκατ. ευρώ. Τα μισά λεφτά δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή