Η επόμενη ομάδα του Τζον Τέρι

678
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η σεζόν 2016-17 ήταν η τελευταία του Τζον Τέρι στην Τσέλσι. Έπειτα από 22 χρόνια ο αρχηγός της ομάδας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει και να αφήσει χώρο για τους νεότερους παίκτες του συλλόγου, να προσπαθήσουν να πετύχουν αυτά που κατάφερε αυτός.

Ωστόσο, ο Άγγλος στόπερ δεν είπε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μπάλα, ειδικά αν δεχθεί την κατάλληλη πρόταση που θα του δώσει κίνητρο να εξακολουθήσει να πατάει χορτάρι. Μπορεί να έφτασε τα 37 χρόνια, αλλά δείχνει να έχει ακόμα όρεξη για ποδόσφαιρο.

Όλους αυτούς τους μήνες δεχόταν προτάσεις από αρκετές ομάδες, όμως φαίνεται ότι τελικά αποφάσισε σε ποια θα υπογράψει. Σύμφωνα με το ESPN, ο Τέρι ενημέρωσε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές ότι τη νέα σεζόν θα παίξει στην Άστον Βίλα. Πρόκειται για μια απόφαση που πήρε μετά από ώριμη σκέψη και σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι θα παραμείνει στην Αγγλία και δεν χρειάζεται να… ξενιτευτεί.

Όσον αφορά την Άστον Βίλα, σίγουρα πρόκειται για εξαιρετική προσθήκη, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στη 13η θέση. Για να δούμε αν ο Τέρι θα της βοηθήσει να πάει ψηλότερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή