Ο Ρομπέρτο Κάρλος έδειξε τον… διάδοχο!

2338

Ο Ρομπέρτο Κάρλος ήταν αναμφισβήτητα ένας από τα καλύτερα αριστερά μπακ που πέρασαν από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αμυντικός με… επιθετικές αρετές, έχει στην τροπαιοθήκη του τέσσερα πρωταθλήματα Ισπανίας και τρεις κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς επίσης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία.

Πριν την αποχώρησή του από την ενεργό δράση φρόντισε να προσθέσει στο πλούσιο παλμαρέ του και αρκετά ατομικά βραβεία μεταξύ άλλων όπως το βραβείο της UEFA για «τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς» (και  μάλιστα δις), αυτό του μέλους της καλύτερης 11άδας της χρονιάς επίσης από την UEFA ενώ ήταν και σοβαρός υποψήφιος για τη «Χρυσή Μπάλα».

process

 

Ο Ρομπέρτο Κάρλος, ο οποίος διακρίθηκε για το δυνατό του αριστερό πόδι, κλήθηκε να απαντήσει για τον… διάδοχο. Ο καλύτερος να δώσει τα σκήπτρα στον επόμενο. Η απάντησή του δεν αποτέλεσε έκπληξη για τους περισσότερους.


«Ο Μαρσέλο είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή τη στιγμή (σ.σ. αριστερός μπακ). Κάνει το ποδόσφαιρο πολύ πιο ρεαλιστικό. Τεχνικά είναι καλύτερος από εμένα. Εγώ ήμουν πιο δυνατός».


process-1

Ο Μαρσέλο πήγε στη Ρεάλ το 2007 από τη Φλουμινένσε και έχει καταφέρει, πέραν των 372 συμμετοχών του με 26 γκολ μάλιστα να είναι και ο… δεύτερος αρχηγός της Ρεάλ. Ήδη ο 28χρονος έχει ένα αξιοθαύμαστο παλμαρέ καθώς έχει κατακτήσει τρεις φορές το ισπανικό πρωτάθλημα και δύο φορές το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή