Θα πλήρωνε για τον αγαπημένο του

733

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μένουν στην ιστορία για την προσφορά τους σε μία ομάδα. Για όλες τις καλές στιγμές που πρόσφεραν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και για όλα αυτά που πέτυχαν. Όπως ο Φερνάντο Τόρες. Δεν είναι και λίγα αυτά που έχει καταφέρει.

Ο Ισπανός δεν έχει πανηγυρίσει άλλωστε και λίγα τρόπαια: έχει κατακτήσει ένα Μουντιάλ (2010), 2 EURO (2008, 2012), ένα πρωτάθλημα Αγγλίας (2015, Τσέλσι), ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2012, Τσέλσι), ένα Europa League (2013, Τσέλσι), ένα FA Cup (2012, Τσέλσι)…torres

Όπως βλέπετε όλα τα κατέκτησε με την εθνική του ομάδα και την Τσέλσι.

Ωστόσο, αν ρωτούσες τον Φερνάντο Τόρες για τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε και τον άνθρωπο που θα ήθελε να παίξει ξανά μαζί του, η απάντηση που θα έπαιρνες ίσως να σε ξάφνιαζε.

Γιατί δεν θα ήταν ούτε από την Ισπανία, αλλά ούτε από την Τσέλσι. Θα ήταν από την Λίβερπουλ, με την οποία μπορεί να μην κατέκτησε τίποτα, αλλά εκεί γνώρισε τον “αγαπημένο” του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος είχε δηλώσει παλαιότερα ότι για να παίξει με τον Στίβεν Τζέραρντ ξανά, θα πλήρωνε. Και επίσης τον έχει χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο συμπαίκτη που είχε ποτέ του.

Και κάπως έτσι δημιουργούνται οι ποδοσφαιρικές ιστορίες. Όχι μόνο από τίτλους και χαρές…gerrard_torres

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή