Πιτσιρικάδες που τρελαίνουν κόσμο!

1575
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι μικροί, αλλά θαυματουργοί, αφού έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης και να εκτοξεύσουν τις μετοχές τους στα ύψη. Πιτσιρικάδες που βγάζουν μάτια στα πρωταθλήματα με τις ομάδες τους και ήδη πολλά μεγαθήρια τους έχουν βάλει στο μάτι, προκειμένου να τους κάνουν δικούς τους τώρα που… προλαβαίνουν! Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι νεαροί στην Ευρώπη αυτή την περίοδο.

TΙΜΟ ΒΕΡΝΕΡ

1102960_imgw968

Ο 21χρονος επιθετικός είναι από τους βασικούς λόγους που η Λειψία πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά φέτος στην Μπουντεσλίγκα και φιγουράρει στη δεύτερη θέση, πίσω από την Μπάγερν. Ο Βέρνερ έχει πετύχει 14 γκολ σε 23 παιχνίδια, τα περισσότερα από κάθε άλλο 21χρονο και κάτω στην Ευρώπη. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 12 εκατ. και ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αυτόν η Μπάγερν και η Λίβερπουλ. Κάτι μας λέει ότι οι Βαυαροί έχουν τον πρώτο λόγο…

ΚΑΣΠΕΡ ΝΤΟΛΜΠΕΡΓΚ

kasper-dolberg-ajax_1tays5x3habu81n8q4b2al0bru

Ο επιθετικός του Άγιαξ είναι μόλις 19 χρόνων και φέτος έχει πετύχει 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του “Αίαντα”. Μάλιστα, είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του και τρίτος στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το transfermarkt, αξίζει 8 εκατ. ευρώ και βρίσκεται στη λίστα της Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα.

ΟΥΣΜΑΝ ΝΤΕΜΠΕΛΕ

ousmane-dembele

Είναι 19 ετών, αριστερός εξτρέμ και ανήκει στην Ντόρτμουντ από την 1η Ιουλίου του 2016. Φέτος σε 23 παιχνίδια έχει πετύχει 6 γκολ και έχει δώσει 9 ασίστ, που τον φέρνουν στη δεύτερη θέση σε τελικές πάσες στην Μπουντεσλίγκα. Είναι πολύ πιο ακριβός από τους άλλους δύο που αναφέραμε, αφού κοστίζει πάνω από 28 εκατ. και τον θέλουν Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

ΓΙΟΥΡΙ ΤΙΛΕΜΑΝΣ

youri-tielemans

Ο Βέλγος κεντρικός χαφ είναι το παιδί-θαύμα που έκανε το μπαμ με την Άντερλεχτ. Άνηκε στην ομάδα από το 2013 με πολύ καλή πορεία, ωστόσο φέτος ξεπετάχτηκε. Σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δώσει 10 ασίστ, νούμερα πολύ εντυπωσιακά λαμβάνοντας υπόψιν τη θέση που αγωνίζεται. Μάλιστα, το σουτ του είναι φοβερό και φαίνεται από τα 4 γκολ που έχει πετύχει μέσα στο 2017 έξω από την περιοχή, τα περισσότερα από κάθε άλλον στα κορυφαία πρωταθλήματα! Παρότι είναι μόλις 19, η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 17 εκατ. ενώ τον Μάιο του 2017 πουλήθηκε στη Μονακό με 25 εκατ. ευρώ!

ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

2733482_heroa

Πρόκειται για τον… βενιαμίν της λίστας, αφού είναι μόλις 18, αλλά και τον πιο εντυπωσιακό. Ο Γάλλος επιθετικός της Μονακό έχει σκοράρει 13 γκολ στη Λιγκ 1 και είναι ο νεότερος που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο τα τελευταία 30 χρόνια στη Γαλλία. Θέλετε και κάτι πιο… εκκωφαντικό; Από την 1η Φεβρουαρίου του 2017 έως σήμερα είναι πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη, αφού τα πέτυχε όλα τα γκολ του μαζεμένα, και έχει περισσότερα τόσο από τον Μέσι (12) όσο και από τον Λεβαντόφσκι (11)! Συνολικά έχει 19 γκολ σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μονεγάσκους. Όλα αυτά τα επιτεύγματά του τον έχουν βάλει στο “στόχαστρο” των Ρεάλ και Άρσεναλ, με την τιμή του στο transfermarkt να είναι στα 10 εκατ. Προφανώς αν πουληθεί, θα είναι για πολλά παραπάνω, αφού η Μονακό ζητάει 180 εκατ. ευρώ!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή