Τα 5 μεγάλα ταλέντα της Βραζιλίας και οι ακριβότεροι νέοι

1498

Ανέκαθεν η Βραζιλία έβγαζε ποδοσφαιριστές που σε μάγευαν. Που καθόσουν στην τηλεόραση για να τους χαζέψεις και να δεις μία κίνησή τους και μία ντρίμπλα τους. Όπως ο Ροναλντίνιο, ο Ριβάλντο και άλλοι πολλοί. Και εμείς σε αυτό το θέμα θα σας αναφέρουμε τους ακριβότερους πιτσιρικάδες μεσοεπιθετικούς που έχουν όλα τα φόντα στο μέλλον να φτάσουν τους προαναφερθέντες και να γίνουν ακόμα πιο γνωστοί. Γνωστοί, όπως τον Κουτίνιο, που είναι ο κορυφαίος στην λίστα με τον άσο της Λίβερπουλ να κοστολογείται κοντά στις 30 εκατ. λίρες, αφού ο 24χρονος πραγματοποιεί φοβερή σεζόν φέτος.

Γκέρσονgerson

Πρόκειται για έναν 19χρονος μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Ρόμα. Κοστολογείται αυτή τη στιγμή με 8,50 εκατ. λίρες και η τιμή του ανεβαίνει συνεχώς. Βρίσκεται στο στάδιο που παίρνει ευκαιρίες και μέχρι στιγμής έχει δείξει θετικά σημάδια.

Ταλίσκαtalisca-besiktas-3

Παίζει στην Μπεσίκτας και είναι 22 ετών. Η τιμή του είναι στα 6,38 εκατ. λίρες και με την τουρκική ομάδα είναι εκ των πρωταγωνιστών. Μέχρι τις 26/11/2016 έχει 9 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Βαλντίβιαvaldivia-internacional

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος της Ιντερνασιονάλ, είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας. Βασικός και αναντικατάστατος, χωρίς να σκοράρει ιδιαίτερα, αλλά έχει περισσότερο δημιουργικό ρόλο. Η τιμή του είναι στις 4,25 εκατ. λίρες.

Μποσκίλιαboschilia-monaco

Φέτος πραγματοποιεί καλή σεζόν με την Μονακό. Είναι 23 ετών και σε 9 συμμετοχές έχει 3 γκολ και 1 ασίστ. Η τιμή του είναι κοντά στις 3,4 εκατ. λίρες και θεωρείται μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας.

Νεμ215427_heroa

Ο άσος της Σαχτάρ παίζει βασικός και σε 11 συμμετοχές δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα δίχτυα. Ωστόσο, ο 24χρονος βοηθάει δημιουργικά την ομάδα του. Η τιμή του είναι στις 3,3 εκατ. λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή