Πρώτη και με διαφορά από τον δεύτερο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

498

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει μείνει αρκετά πίσω αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δε στέκεται εμπόδιο στους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τον σύλλογο και να τους δείξει την αγάπη τους. Οι κόκκινοι Διάβολοι φέτος έχουν ξεκάθαρο στόχο: την έξοδό τους στο Champions League. Και σε αυτή την προσπάθεια οι φίλαθλοι βρίσκονται δίπλα και προσπαθούν να φτάσουν όλοι μαζί στην επίτευξη του. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα κανείς άμα δει και τα εισιτήρια που έχουν κόψει. Η Γιουνάιτεντ είναι πρώτη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο σύλλογο που έχει τον περισσότερο κόσμο κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα.

Συγκεκριμένα έχουν κοπεί φέτος παραπάνω από 1 εκατομμύριο εισιτήρια, ενώ δεύτερη στην σχετική λίστα είναι η Άρσεναλ που έχει κόψει κοντά στις 800.000.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η Γιουνάιτεντ έχει κατά μέσο όρο 75.388 φιλάθλους σε κάθε αγώνα ενώ οι δεύτεροι κανονιέρηδες έχουν κατά μέσο όρο 60.000 ανά ματς. Στα ίδια περίπου είναι και Γουέστ Χαμ η οποία παίζει φέτος για πρώτη χρονιά στο καινούργιο της γήπεδο και αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο να συμβεί λίγο πολύ.

Και πέρσι ξανά το ίδιο! 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περσινή πορεία της Γιουνάιτεντ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα δεν είχε μία καλή χρονιά αλλά παρόλαυτα Ο κόσμος την στήριξε και πάλι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι και πέρσι ήταν πρώτη στον μέσο όρο εισιτηρίων σε κάθε αγώνα. Είχε 75.286 με την Άρσεναλ να ακολουθεί ξανά με 60.000 περίπου μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Άρα λοιπόν, Το γεγονός ότι οι κόκκινοι Διάβολοι πήραν τον Ιμπραϊμοβιτς, Το Πογκμπά, ενώ έχουν παράλληλα και τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, όντως δεν αποτελεί λόγο για τον κόσμο. Γιατί όπως είπαμε και παραπάνω και πέρσι οι φίλαθλοι έδειξαν ανάλογη στήριξη. Αναφορικά με την Γουέστ Χαμ, είχε κατά μέσο όρο 34.910 εισιτήρια.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα για την χρονιά 2016/17…

isitiria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή