Ομάδες που πέφτουν… αστέρια που λάμπουν

615

Γράφει ο Ορέστης Σδράλλης / serieagreeknews.blogspot.gr / Serie A Greek Supporters

Palermo, Pescara και εκτός απροόπτου Crotone θα ‘ζήσουν’ στο τέλος της σεζόν τον χειρότερο εφιάλτη κάθε επαγγελματικής ομάδας.Εκείνον του υποβιβασμού. Ωστόσο οπως συμβαίνει και στις περισσότερες απο τις παραπάνω περιπτώσεις οι ‘stars’ τους ‘χαράζουν’ το δικό τους μονοπάτι και ανοίγουν μια νεα ‘σελίδα’ στην ποδοσφαιρική τους καριέρα, επιλέγοντας να φορέσουν τα χρώματα μιας αλλης ομάδας. Οι προαναφερθέντες συνθήκες ειναι οι κατάλληλες για ομάδες με χαμηλό budget αλλα και εκείνες οπως οι Milan, Inter και Fiorentina να κάνουν επιτυχημένα τα καλοκαιρινά τους ‘ψώνια’.

Ας εξετάσουμε λοιπον κάποιες απο τις καλύτερες επιλογές που έχουν γίνει ήδη η θα ήταν ιδανικές. Στην πρώτη περίπτωση εκείνη της Palermo ο Nestorovski θα ήταν μια πολύ καλή λύση για ομάδες οι οποίες εχουν θέμα στην επιθετική τους γραμμή καθώς ο 27χρονος απο τα Σκοπια σε μια πολυ κακή χρονιά της Palermo έχει βρεί 10 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και παίζει καταλυτικο ρόλο στο σκοράρισμα.

Απο την άλλη ο Chochev θα βοηθούσε πολύ στην ανάπτυξη μιας ομάδας και στην κυριαρχία της στο χώρο του κέντρου ο βούλγαρος μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι οσο και να σταματήσει τους αντιπάλους του. Και οι 2 κοστολογούνται κοντά στα 5 εκαττ. Περνώντας στην ομάδα της Pescara αξιόλογοι παίχτες θα μπορούσαν να θεωρηθούν ο Cristiano biraghi ο οποίος είναι ένας νέο ταλαντουχος μπακ που σίγουρα θα προσθέσει καλύτερη λειτουργία στην αμυντική γραμμή οποιασδήποτε ομαδας ενώ μπορεί να βγάλει πολύ επιτυχημένες σέντρες στο επιθετικό κομμάτι.

Ο αναμφισβητητος star της ομάδας όμως είναι ο gianluca caprari ο 23χρονος επιθετικός έχει σκοράρει 8 φορες εχει 29 συμμετοχές και 3 assists ωστόσο θα παραμείνει σαν “ονειρο” για τους “μνηστήρες” του Αφού έχει κλείσει στην inter για το καλοκαίρι  (κατά τη γνώμη μου μια πολύ “δυνατή” και έξυπνη προσθήκη ) Η ομάδα όμως που έχει αν και λίγες πιθανότητες να αποφύγει τον υποβιβασμό είναι η Crotone. Ακόμα και αν παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία θα υποστεί σοβαρές απώλειες καθώς έχει φροντίσει για την περίπτωση της η…sassuolo. Η Sassuolo θα έχει από αρχές Ιουνίου τον striker της crotone falcinelli ο οποίος μας έχει δείξει φέτος ότι μπορεί να σκοράρει επιτυχώς αρκετές φορές. Αλλά και τον αμυντικό της gianmarco Ferrari που για μια ομάδα στο επίπεδο της είναι μια πολύ αξιόλογη προσθήκη . Μένει να δούμε τα μεταγραφικά “σεναρια” του καλοκαιριού και τις ομάδες μετά τις παραπάνω προσθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή