Τα μεγαλύτερα λάθη της Ίντερ Μίλαν

4823

Αν ρωτήσεις έναν Ιταλό (και όχι μόνο) ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ιταλίας θα σου πει σχεδόν σίγουρα τη Γιουβέντους ή τη Μίλαν. Δύσκολα θα πάρει απάντηση για την Ίντερ, αλλά ίσως όλα να ήταν διαφορετικά αν τα τελευταία 20 χρόνια, αυτή η ομάδα δεν είχε κάνει τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά εγκλήματα αναφορικά με τις πωλήσεις παικτών.

Τα 4 μεγάλα της λάθη

Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα ήταν τα πράγματα και η ιστορία αυτής της ομάδας αν δεν είχε κάνει τα 4 μεγάλα λάθη που θα σας αναφέρουμε σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που άφησε να φύγουν. Όπως τον Ρομπέρτο Κάρλος που τον έδωσε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μπακ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο Βραζιλιάνος αριστερός πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα και στο Μιλάνο ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη.

Ο Μπέργκαμ με τη φανέλα της Ίντερ

Αλλά ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν είναι ο μοναδικός. Ντένις Μπέργκαμ. Ακόμα ένα τέραστιο λάθος για την Ίντερ που είχε στο ρόστερ της έναν “μάγο” της Αγγλίας και τον έδωσε στην Άρσεναλ, όπου έγραψε επίσης τη δική του ιστορία.

Ο Πίρλο με τη φανέλα της Ίντερ

Υπάρχει και συνέχεια: Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός “μαέστρος” έφυγε από την Ίντερ και πήγε στην αιώνια αντίπαλο, τη Μίλαν. Η συνέχεια γνωστή, αφού κατέκτησε τα πάντα και πήγε στη Γιουβέντους, που την ανέβασε επίπεδο.

Ο Κουτίνιο με τη φανέλα της Ίντερ

Τελευταίο έγκλημα; Ο Κουτίνιο. Ο παίκτης του 2017, αφού το όνομά του ακούστηκε πολλάκις. Από την Ίντερ στη Λίβερπουλ και από εκεί στην Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή