Κλοπ: “Ο καλύτερος αντικαταστάτης μου”

1081

Αν σε ρωτήσει ένα παιδάκι για την Λίβερπουλ και πρέπει να του πεις δύο-τρία λόγια γι’ αυτήν, σίγουρα ένα από αυτά θα είναι ο Στίβεν Τζέραρντ.

Θα του πεις για αυτόν τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί ζωντανή ιστορία του συλλόγου και ήταν ένας από τους καλύτερους μέσους που έβγαλε το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θα του αναφέρει ότι ο Τζέραρντ έκανε πράγματα και θαύματα στην Ευρώπη και κατέκτησε Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ και πολλές άλλες κούπες, αλλά ποτέ του δεν πήρε πρωτάθλημα. Παρόλο που μία χρονιά ήταν “αγκαλιά” με την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά από ένα λάθος δικός του, χάθηκε ο τίτλος λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Θα του πεις ότι την δεκαετία του 2000 ήταν ένας κορυφαίος μέσος και μπορούσε να πάει σε όποια ομάδα ήθελε, αλλά εκείνος ήταν πάντα πιστός στην αγαπημένη του Λίβερπουλ, στην οποία έγραψε το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου.

Όλα αυτά, τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, όπως και ο προπονητής της ομάδας, Κλοπ. Ο οποίος μίλησε για τον ποιον σκέφτεται ως αντικαταστάτη του.

Είπε τον Στίβεν Τζέραρντ, τον οποίο τον έχει φανταστεί στον πάγκο της ομάδας μετά από αυτόν. Και δήλωσε, ότι θα ήταν μεγάλη του χαρά να τον αντικαταστήσει και αν χρειαστεί να του μάθει και να τον συμβουλεύσει.

Και αυτή η δήλωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα “παράσημα” που έχει πάρει ο Τζέραρντ. Να σε παραδέχονται προπονητές μεγάλης κλάσης και να θέλουν να αντικατασταθούν από παίκτες – ηγέτες και γενικότερα από ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο, όπως ο μεγάλος αρχηγός της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή