«Ο Φαν Χάαλ έκλαιγε σαν μωρό»!

158

«Ο Φαν Χάαλ έκλαιγε σαν μωρό όταν έφυγε από το κλαμπ»! Αυτό είπε ο Philippe Christanval στο «Le vestiaire», την τηλεοπτική εκπομπή του SFR Sport, η οποία είχε καλεσμένο επίσης και τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, Εμανουέλ Πετίτ.

Ο Christanval, ο οποίος αγωνίστηκε στους «μπλαουγκράνα» τις σεζόν 2001-03, αποκάλυψε τι συνέβη όταν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε να διώξει από την τεχνική ηγεσία της τον Λουίς Φαν Χάαλ στην δεύτερη θητεία του Ολλανδού, μετά την ήττα με 2-0 από την Θέλτα.

«Ήταν η πιο σκληρή στιγμή που έχω ζήσει. Ο Φαν Χάαλ ήρθε στα αποδυτήρια και ξεκίνησε να μας μιλάει, όταν ξαφνικά άρχισε να κλαίει σαν μωρό. Σαν μωρό, το ορκίζομαι. Ένιωσα να γκρεμίζομαι. Πραγματικά σοκαρίστηκα βλέποντας αυτό το κονράστ. Ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, με ψυχρό πρόσωπο και εκείνη τη στιγμή έκλαιγε».

Ο Christanval, στη συνέχεια γνωστοποίησε μία προσωπική του εμπειρία με τον Ζινεντίν Ζιντάν καταδεικνύοντας πόσο αντι-σταρ ήταν ο Γάλλος μαέστρος… «Μετά από ένα «κλάσικο» τον πλησίασα και του ζήτησα τη φανέλα του, τη λευκή. Εκείνος μου είπε ότι την είχε υποσχεθεί σε άλλον παίκτη. Λυπήθηκα, αλλά, οκ. Λίγες μέρες αργότερα δέχτηκα μία κλήση από έναν άγνωστο αριθμό. Ήταν ο Ζιντάν ο οποίος μου ζήτησε τη διεύθυνσή μου για να μου στείλει μια φανέλα του. Μου ζήτησε και πάλι συγνώμη και λίγες μέρες μετά ήρθε η φανέλα στο σπίτι μου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή