Οι πιο ακριβοί νέοι από την Αργεντινή

1553

Ανέκαθεν η Αργεντινή έβγαζε ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές από την χώρα του ταγκό ερχόντουσαν στην Ευρώπη και έδιναν μια διαφορετική ομορφιά. Αυτή τη στιγμή οι 5 πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές με καταγωγή από την Αργεντινή, παίζουν σε ομάδα της Ευρώπης, ενώ οι 4 από αυτούς έχουν και αποκτήσει και ιταλικό διαβατήριο.

Πάουλο Ντιμπάλα (Λαγκούνα, Αργεντινή)Juventus - Sampdoria

Ο 23χρονος αγωνίζεται στην Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια και είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής που κατάγεται από την Αργεντινή και είναι κάτω των 23 ετών. Κοστολογείται με 38,25 εκατ. λίρες περίπου και η Γιούβε έχει στο ρόστερ της ίσως το πιο χοτ όνομα από την χώρα του ταγκό για τα επόμενα χρόνια.

Μάουρο Ικάρντι (Ροζάριο, Αργεντινή)icardi-ikarnti

Ο επιθετικός της Ίντερ που έχει κλείσει τα 23 του χρόνια, παίζει στους “νερατζούρι” τα τελευταία έτη και είναι το κορυφαίο όνομα της ομάδας. Κοστολογείται αυτή τη στιγμή με 34 εκατ. λίρες και η τιμή του αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Λουτσιάνο Βιέτο (Μπαλνεάιρα, Αργεντινή)vietto-vieto

Ο άσος της Σεβίλλης είναι 22 ετών και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων τον τελευταίο καιρό. Η τιμή του δεν φτάνει αυτές των Ικάρντι και Ντιμπάλα, αλλά κοστολογείται με 11,90 εκατ. λίρες και είναι στους “χοτ” νέους Αργεντίνους αυτή την περίοδο.

Άνχελ Κορέα (Ροζάριο, Αργεντινή)korea

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης ζει το όνειρο του στην ομάδα της Ισπανίας. Στα 21 του, ο νεαρός δεξίος εξτρέμ έχει καταφέρει να φτιάξει “καυτό” όνομα και η τιμή του είναι στα 10,20 εκατ. λίρες.

Μάνουελ Λανζίνι (Ιτουζάινγκο, Αργεντινή)lanzini-lanzini

Πρόκειται για τον 23χρονο επιθετικό μέσο της Γουέστ Χαμ, ο οποίος κοστολογείται στις 8,50 εκατ. λίρες και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων απ’ όλο τον κόσμο. Στην Πρέμιερ Λιγκ αποκτάει εμπειρίες με στόχο ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή