Οι 770 μέρες του Γουίλσιρ που δεν θέλει να σκέφτεται

170

Μεσημέρι της 13ης ημέρας του Σεπτεμβρίου του 2014 η Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς αντιμετώπιζε την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Τζακ Γουίσιρ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, ξεκινάει στο αρχικό σχήμα των “κανονιέρηδων”. Παίζει όλο το 90λεπτο βασικός και δεν βγαίνει ούτε στα τελευταία λεπτά έξω. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Αγκουέρο κάνει το 0-1 στο 28’ της αναμέτρησης. Η Άρσεναλ αναγκάζεται να κυνηγάει το σκορ και ο Γουίλσιρ καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 63’ και να δώσει και την ασίστ στο επόμενο γκολ που πέτυχε ο Σάντσες. Έτσι έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής! Τελικό σκορ; 2-2, αλλά ο Γουίλσιρ δεν μπορούσε ούτε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε.

Θα του φαινόταν σαν ψέμα αν του έλεγε κάποιος ότι για να ξαναπαίξει 90 λεπτά σε έναν αγώνα, θα χρειαζότανε να περάσουν 770 ημέρες. Παραπάνω από δύο χρόνια δηλαδή και επίσης θα του φαινόταν σαν ψέμα αν του έλεγε κανείς ότι θα έχει αλλάξει ομάδα, παίζοντας σε κατώτερο σύλλογο. Την Μπόρνμουθ.  Ναι μεν Πρέμιερ Λιγκ και πάλι, αλλά καμία σχέση τα δύο κλαμπ.

Στην Άρσεναλ είχε 2 μεγάλους τραυματισμούς, που τον κράτησαν έξω πολλούς μήνες. Έτσι φέτος, οι “κανονιέρηδες” τον έδωσαν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ο 24χρονος μέσος να “ξανανιώσει”. Και το Σάββατο στις 22 Οκτωβρίου έπαιξε ξανά ένα ολόκληρο παιχνίδι, χωρίς να χάσει λεπτό, έπειτα από 2 χρόνια και κάτι ψιλά. Έπειτα από 770 ημέρες για την ακρίβεια και ήταν κόντρα στην Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι όπου δεν υπήρχε γκολ. Οι 770 ημέρες του Γουίλσιρ πέρασαν και δεν θέλει ο ίδιος να ξαναέρθουν ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή