5 χαζογκόληδες και μοιραίοι

2008

Πόσες φορές έχουμε σκεφτεί ή έχουμε πει: “Δεν χάνεται αυτό το γκολ”; Πολλές… Και, όμως, όπως λένε στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν όλα χάνονται και οι παρακάτω 5 περιπτώσεις είναι κλασικές.

Φερνάντο Τόρες 2011

Όταν ο Φερνάντο Τόρες έπαιζε στην Λίβερπουλ ήταν ένας από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς του κόσμου. Όταν πήγε στην Τσέλσι, όλοι πίστευαν ότι θα κάνει θαύματα αλλά η μεταμόρφωση του προς το χειρότερο ήταν… τρομακτική. Έχασε την μαγεία του ξαφνικά και την αποτελεσματικότητά του. Όταν η Τσέλσι λοιπόν είχε παίξει έναν αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2011 ο Τόρες είχε χάσει ένα τρομερό γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ, με κενή εστία, έχοντας περάσει και τον Ντε Χέα.

Ρομπέρτο Μπάτζιο 1994

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει η Ιταλία σαν χώρα. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο στο παγκόσμιο Κύπελλο το 1994 στην Αμερική βρέθηκε στον τελικό με την Βραζιλία. Το ματς τελείωσε 0-0 και πήγε στα πέναλτι και ο Μπάτζιο έχασε το πέναλτι που στέρησε το Μουντιάλ στην εθνική Ιταλίας.

 

Γκονζάλο Ιγκουαΐν 2014

Ένα από τα πιο χοτ ονόματα του καλοκαιριού το 2016 αφού από τη Νάπολι πήγε στη Γιουβέντους με “τρελά” λεφτά και μισήθηκε από τους Ναπολιτάνους. Το καλοκαίρι του 2014 στο Μουντιάλ η Αργεντινή βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στον τελικό και έπαιζε με την Γερμανία. Ο Ιγκουαίν βγαίνει τετ α τετ και αστοχεί σε μία εύκολα θεωρητικά φάση. Όλοι τον θεώρησαν υπαίτιο για αυτόν τον τίτλο που χάθηκε.

 

Άριεν Ρόμπεν 2012

Η Μπάγερν Μονάχου πάει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2012 και παίζει με την Τσέλσι η οποία πήγε το ματς στην παράταση με γκολ του Ντρογκμπά στο τέλος. Οι Βαυαροί στον έξτρα χρόνο κερδίζουν πέναλτι και ο Ρόμπεν το εκτελεί, αλλά ο Τσεχ τον νίκησε. Τελικά οι “μπλε” πήραν την κούπα.

 

Τζον Τέρι 2008

Η Τσέλσι πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 και παίζει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας πάει στα πέναλτι και εκεί θα κριθεί. Ο Τέρι εκτελεί πέναλτι. Ένας παίκτης… σημαία για τους “μπλε”. Αλλά γλιστράει και το στέλνει άουτ. Η Τσέλσι έχασε τον τελικό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή