4+2 παράξενα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί σε γήπεδο!

1282

Όταν οι οπαδοί μίας ομάδας θέλουν να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές τους, πολλές φορές σκέφτονται πράγματα που σε κάνουν να γελάς. Αλλά υπάρχουν και στιγμές που προβαίνουν σε πράξεις επικίνδυνες για τις ζωές των ποδοσφαιριστών όπως θα δείτε παρακάτω. Δείτε 4+2 παράξενα αντικείμενα που έχουν πέσει στον αγωνιστικό χώρο!

ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ

FIGOPIG

Ο Λουίς Φίγκο ήταν ένας από τους τοπ παίκτες της εποχής του. Αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα και αγαπήθηκε όσο λίγοι, ωστόσο, το 2000 αποφάσισε να πάει στη μισητή Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν λοιπόν με τη φανέλα της «βασίλισσας» πήγε να εκτελέσει κόρνερ, οι οπαδοί του πέταξαν ένα κομμένο κεφάλι από γουρούνι!

BETTY BOOP DOLL

DOLLBOOP

Η Σοσό το 2014 έπαιζε με τη Μαρσέιγ και ήθελε τη νίκη. Οι οπαδοί της προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν την ομάδα τους και όταν ο Βαλμπουενά πήγε σε μία φάση να εκτελέσει κόρνερ, τότε του πέταξαν μία κούκλα. Την Betty Boop Doll…

ΜΟΛΟΤΟΦ

ΜΟΛΟΤΟΦ

Για το Τσάμπιονς Λιγκ της Αραβίας, η Αλ Αχλί έπαιζε με την Σεπαχάν. Τότε οι οπαδοί της πρώτης είχαν πετάξει μολότοφ (!) όταν ο Κολοχκάτζ βρέθηκε κοντά στις πινακίδες του γηπέδου.

ΜΑΣΕΛΕΣ

ΜΑΣΕΛΕΣ

Στον αγώνα της Αρχεντίνος Τζούνιορ με την Μπελγκράνο οι οπαδοί είχαν πετάξει μασέλες. Ο αγώνας είχε γίνει το 2013 και η Αρχεντίνος ηττήθηκε τότε με 3-1.

ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ

Και στην Ελλάδα έχουν γίνει παρόμοια… σκηνικά. Αξέχαστη η «σκέψη» των οπαδών του ΠΑΟΚ όταν έπαιζαν με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα να πετάξουν Γαύρους στον πάγκο των Πειραιωτών. Και οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν πετάξει έναν λαγό ντυμένο με τα χρώματα του Παναθηναϊκού όταν έπαιζαν οι δύο ομάδες στο Καραϊσκάκη.



ΓΑΥΡΟΥΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΑΟΚ ΛΑΓΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή