Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα στο Ηρώδειο

Μια μεγάλη μουσική συνάντηση που σφράγισε το 2016 κορυφώνεται και μας αποχαιρετά με αγάπη στο Ηρώδειο την 1η Σεπτεμβρίου.

55

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ξεκίνησαν την παράσταση «Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα» από το Κύτταρο τον Δεκέμβριο του 2015. Ήταν ένα πραγματικό success story ως τον Μάρτιο με το ιστορικό κλαμπ να γεμίζει ασφυκτικά για να απολαύσει ένα θέατρο τραγουδιών, όπως αυτά τα μοναδικά που ξέρει να στήνει χρόνια τώρα ο Διονύσης Σαββόπουλος, και να μοιράζεται τη σκηνή με την «δύναμη της φύσεως» που ακούει στο όνομα Ελένη Βιτάλη. Μαζί, οι δυο τους, και με μια εκπληκτική μπάντα, χάρισαν συγκίνηση και ομορφιά, χαρά και δύναμη σε όλους μας, μέσα από ένα μακρύ ταξίδι στην Ελλάδα και στην Κύπρο, παίζοντας και τραγουδώντας σε θέατρα και αμφιθέατρα, σε κήπους, σε κάστρα και σε πλατείες, σε αυλές σχολείων και εκκλησιών, φωτίζοντας τις καλοκαιρινές μας νύχτες με το μόνο φως που δεν σβήνει: τα τραγούδια – τα τραγούδια που παίρνουν ρεύμα από την ψυχή!

Έτσι, με τραγούδια – όχι μόνο «σαββοπουλικά» ή «βιταλικά» αλλά και άλλων σπουδαίων συνθετών – ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη έρχονται στο Ηρώδειο την 1η Σεπτεμβρίου με αυτό το ρεύμα της ψυχής που τροφοδοτεί τα τραγούδια, σε μια παράσταση που όχι μόνο θα βιώσουμε επιτόπου αλλά και θα φυλάξουμε για πάντα καθώς τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει (σε διπλό CD και DVD) και η δισκογραφική έκδοση αυτής της παράστασης που, φυσικά, έχει τίτλο «Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα».

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου

Ωδείο Ηρώδου Αττκού
Ώρα έναρξης: 21.00

Μαζί τους οι μουσικοί: Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο), Δημήτρης Λάππας (κιθάρες- μπουζούκι), Βασίλης Ποδαράς (ντραμς) Στάθης Άννινος (πλήκτρα), Θοδωρής Σούκερας (τρομπόνι), Δημήτρης Αγάθος (τρομπέτα), Νατάσα Παυλάτου (κρουστά)
Ηχος: Γιάννης Τούντας, Μιχάλης Αλεξάκης
Φώτα: Περικλής Μαθιέλης, Φίλιππος Τρέπας
Eκτέλεση παραγωγής: Αντιγόνη Γιαλλουρίδου
Παραγωγή: Ελένη Καλέση
Επικοινωνία / Προβολή στα media: Χαρά Ζούμα, Σέμη Ψιλογιάννη

Τιμές εισιτηρίων

Μειωμένα / Περιορισμένης ορατότητας: 10ευρώ
Άνω Διάζωμα / Ειδική ζώνη: 15ευρώ
Γ Ζώνη: 35ευρώ
Β Ζώνη: 45ευρώ
Α Ζώνη: 65ευρώ
Διακεκριμένη: 90ευρώ

Πηγή: Αθηνόραμα