Μία 11άδα αστέρων χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ!

1579

Φαίνεται περίεργο, μοιάζει με παράταιρο αλλά δυστυχώς έτσι είναι η (ποδοσφαιρική) ζωή! Παίκτες θρύλοι, παίκτες που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που έχουν κατακτήσει Παγκόσμια Κύπελλα, Euro με τις Εθνικές τους ομάδες αλλά και πρωταθλήματα με τους συλλόγους τους, κι όμως, δεν έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το πολυπόθητο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το iperiodico.gr έβγαλε μία 11άδα σε σύστημα 4-3-3 και σας τους παρουσιάζει. Άδικο πολύ, εδώ έχουν κατακτήσει το τρόπαιο άλλοι κι άλλοι, αλλά είπαμε, έτσι είναι η ζωή…

ΤΖΙΑΝΛΟΥΙΤΖΙ ΜΠΟΥΦΟΝ

maxresdefault

Έφτασε πρόπερσι πολύ κοντά στο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο η Γιουβέντους απέτυχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έχει κατακτήσει Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία ωστόσο του λείπει το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει ακόμα πάντως την ευκαιρία.

ΛΙΛΙΑΝ ΤΟΥΡΑΜ

Javier Pedro Saviola and Lilian Thuram

Από τα πιο ηχηρά παραδείγματα και ο Λιλιάν Τουράμ. Παίκτης που κάθε προπονητής ήθελε, παίκτης που κάθε ομάδα χρειάζονταν. Γεύτηκε την επιτυχία με τη Γαλλία κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο και ακολούθως το Euro ωστόσο δεν κατάφερε με τις ομάδες του, όπως η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα, να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΟΡΑΝ ΜΠΛΑΝ

laurant-blanc

Μεγάλο όνομα, τεράστια καριέρα και κάτοχος Παγκόσμιου Κυπέλλου αλλά και Euro με τη Γαλλία. Ο Λοράντ Μπλαν όμως ατύχησε κι αυτός να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να δούμε αν θα καταφέρει να πάρει τη κούπα ως προπονητής.

ΦΑΜΠΙΟ ΚΑΝΑΒΑΡΟ

fabio-cannavaro-1

Από τα κορυφαία σέντερ μπακ όχι μόνο του ιταλικού ποδοσφαίρου αλλά και του ευρωπαϊκού ο Φάμπιο Καναβάρο σήκωσε το 2006 το παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιταλία ωστόσο απέτυχε στο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΖΑΜΠΡΟΤΑ

zambrotta-italia

Μέλος της Ιταλίας το 2006 όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θήτευσε σε Γιουβέντους, Μίλαν και Μπαρτσελόνα. Αδιαμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία ακραία μπακ. Έφτασε κοντά το 2003 με τη Γιουβέντους, ωστόσο απώλεσε το τρόπαιο.

ΛΟΤΑΡ ΜΑΤΕΟΥΣ

lothar-matthaus-3

Από τους κορυφαίους Γερμανούς ποδοσφαιριστές, ο Λόταρ Ματέους έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και Euro με τη Γερμανία, αλλά ατύχησε στο Τσάμπιονς Λιγκ το οποίο διεκδίκησε ανεπιτυχώς δύο φορές με τη Μπάγερν Μονάχου.

ΜΙΚΑΕΛ ΜΠΑΛΑΚ

intermilanvchelseauefachampionsleaguexfrf6p4sst8x

Μακράν ο πιο άτυχος παίκτης της λίστας μας. Με διαφορά… Ο Μίκαελ Μπάλακ έφτασε δύο φορές στη πηγή και νερό δεν ήπιε. Πρώτα με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2002 και στη συνέχεια με την Τσέλσι το 2008. Είναι άτυχος και σε εθνικό επίπεδο καθώς είχε φτάσει στον τελικό με την Γερμανία. Τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002 όσο και στο Euro το 2008.

ΠΑΤΡΙΚ ΒΙΕΪΡΑ

vieira

Ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για πολλούς για να καταδείξουν την ποιότητά τους, όπως ο Πολ Πογκμπά, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που τον έχουν πει «τον νέο Βιεϊρά». Ούτε με την Άρσεναλ, ούτε με τη Γιουβέντους, ούτε με την Ίντερ κατάφερε να σηκώσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΟΛ ΝΕΝΤΒΕΝΤ

pavel_nedved_football_champion_czech_republic_98054_3840x2400

Κάτοχος της χρυσής μπάλας το 2003, αναμφισβήτητα ο κορυφαίος Τσέχος ποδοσφαιριστής και παίκτης με απίστευτες ηγετικές ικανότητες. Έφτασε κοντά με τη Γιουβέντους ωστόσο έχασε το τρόπαιο από τη Μίλαν στα πέναλντι.

ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ronaldo

Ο κάτοχος του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2002 με τη Βραζιλία, το «Φαινόμενο», ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο ένας και μοναδικός Ρονάλντο δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Τι άλλο να προσθέσουμε από κει και πέρα…

ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ

zlatan

Ο Ζλάταν έχει παίξει στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης αλλά σε… κακό τάιμινγκ λίγο πριν ή λίγο μετά της παρουσίας του, κάποιες από τις ομάδες του κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο ο ίδιος απουσίαζε. Μοιάζει σοκαριστικό ωστόσο ο Σουηδός δεν έχει κρατήσει τη κούπα με τα μεγάλα αυτιά και φυσικά ούτε φέτος θα έχει την ευκαιρία καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν συμμετέχει καν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή