Κορυφαίοι “άτιτλοι”

303

Κάποιοι υπήρξαν για ένα διάστημα κορυφαίοι παίκτες του κόσμου, κάποιοι είναι αυτή τη στιγμή, κάποιοι έχουν κατακτήσει Euro και Μουντιάλ, αλλά και Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, έχουν καταφέρει κάτι το τρομερό.

Δεν έχουν “σηκώσει” ποτέ τους πρωτάθλημα. Απίστευτο και όμως αληθινό.

Παίκτες όπως ο Μπέιλ, ο Ντε Ρόσι και ο Τόρες. Δείτε την σχετική λίστα…

# Χάμσικ
χαμσικ

Βρίσκεται κοντά δεκαετία στην Νάπολι, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα μαζί της. Και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα τα καταφέρει. Το θέλει πάντως πολύ να το πανηγυρίσει μαζί τους με τους φιλάθλους της ομάδας.

# Πιάνιτςπιανιτς

Χρόνια πολλά σε καλό επίπεδο. Ο ίδιος είναι από τα μεγάλα ονόματα στην Ευρώπη, αλλά ούτε αυτός έχει καταφέρει να δει πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρόμα όπου έπαιζε χρόνια. Φέτος παίζει στην Γιουβέντους. Λέτε να τα καταφέρει επιτέλους; Πάντως και στη Λιόν που ήταν από το 2008 ως το 2011 δεν είχε πάρει κανένα.

# Γκριεζμάνγκριεζμαν

Ένα τοπ όνομα τον τελευταίο χρόνο. Πρωταγωνιστής με Γαλλία και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα πρωτάθλημα στα 25 του. Η αλήθεια είναι ότι έχει χρόνια μπροστά του.

# Ντε ΡόσιEMPOLI, ITALY - SEPTEMBER 13: Daniele De Rossi of Empoli FC reacts during the Serie A match between Empoli FC and AS Roma at Stadio Carlo Castellani on September 13, 2014 in Empoli, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Τι να πεις για αυτόν τον παίκτη. Σημαία μαζί με τον Τότι έχει γίνει πλέον στην Ρόμα. Υπήρξε ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του κόσμου. Και λέμε υπήρξε γιατί τα χρόνια έχουν περάσει. Εργαλείο που έπαιζε και ως στόπερ. Αλλά πρωτάθλημα δεν έχει δει και ίσως να μην τα καταφέρει. Σκληρό για έναν τέτοιο παίκτη…

# Μπέιλμπειλ

Απίστευτο; Ο τύπος έχει πάρει 2 Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι η τρίτη του χρονιά στην Ρεάλ, αλλά τις περασμένες δύο είχε τερματίσει δεύτερος στη Λίγκα. Ακόμα δεν έχει πάρει πρωτάθλημα και το θέλει πολύ, όπως έχει πει… Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου έτσι;

# Τόρεςτορες

Όχι όχι. Καλά διαβάζετε. Ναι! Ο Τόρες δεν έχει πάρει πρωτάθλημα. Αυτός που έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Λίβερπουλ, Ατλέτικο και Μίλαν. Έχει πάρει Τσάμπιονς Λιγκ, Euro, Μουντιάλ, αλλά όχι Λίγκα. Τρομερό… Φέτος παίζει στην Ατλέτικο και ελπίζει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή