Αυτοί είναι οι κορυφαίοι του Ρονάλντο!

2350
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Και ποιος δεν έχει συμμετάσχει σε ποδοσφαιροκουβέντα που σκοπός της ήταν να αναλύσει ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο. Πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές έχουν ρωτηθεί το ίδιο, συμπεριλαμβανομένων των Πελέ, Μαραντόνα και Ρονάλντο, ωστόσο ο τελευταίος είναι πιο σύγχρονος και η άποψή του βαραίνει περισσότερο όσον αφορά τους επιθετικούς.

Το “φαινόμενο” ρωτήθηκε για την άποψή του περί των καλύτερων παικτών στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αυτός δεν δίστασε να την εκφράσει και να επιχειρηματολογήσει για αυτή. Ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχουν περάσει από τα γήπεδα, ο Ρονάλντο ξέρει καλύτερα ποια είναι αυτά τα στοιχεία που κάνουν έναν φορ να ξεχωρίζει και σίγουρα η άποψή του μετράει.

cristiano-ronaldo

Πέρα από τους δύο… προφανείς, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ο Βραζιλιάνος επέλεξε και έναν συμπατριώτη του. Ο λόγος για την ελπίδα και τον ηγέτη της εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει το “φαινόμενο”. Ωστόσο, βγάζει το καπέλο και στον Λουίς Σουάρες, τον οποίο θεωρεί σύγχρονο επιθετικό και… φονιά ολκής. “Όταν μας γίνεται μια τέτοια ερώτηση, συνήθως μένουμε μόνο στους τρεις τους, Κριστιάνο, Μέσι και Νεϊμάρ, ωστόσο ξεχνάμε ότι ο Σουάρες είναι επίσης φοβερός παίκτης. Μάλιστα, μαζί με τους άλλους δύο έχουν φτιάξει πολύ καλή τριάδα και τα πηγαίνουν πολύ καλά”.

messi-suarez-neymar1

Εννοείται ότι ο Σουάρες χαίρει της εκτίμησης όλων των ποδοσφαιρόφιλων, εντούτοις όταν το “φαινόμενο” Ρονάλντο μιλά με τόσο καλά λόγια και σε ξεχωρίζει ανάμεσα από τόσους πολλούς επιθετικούς, σίγουρα λέει πολλά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή