Και εσύ λες, «δεν μπορώ»!

61

Μία εικόνα ισοδυναμεί πραγματικά με χίλιες λέξεις. Αν και βλέποντας το βίντεο με τον μικρό Santiago Fretes δύσκολα θα βρεις λέξεις να ξεστομίσεις. Απλά θα μείνεις άναυδος να το παρακολουθείς θαυμάζοντας τον μικρό από την Αργεντινή για το πάθος του για το ποδόσφαιρο και για τη ζωή.

Ο Santiago Fretes έχει ένα πόδι, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να χαίρετε τη ζωή με τους φίλους του και να απολαμβάνει το αγαπημένο του άθλημα. Το ποδόσφαιρο. Πηγαίνει στο γήπεδο της Racing de Avellaneda και χαίρετε με την ψυχή του παίζοντας μπάλα, ντριμπλάροντας μαεστρικά τους φίλους-αντιπάλους του. Ναι, με ένα πόδι. Ο μικρός δείχνει ότι η μεγαλύτερη ατυχία στη ζωή του δεν μπορεί να του στερήσει στιγμές απόλαυσης, δεν μπορεί να μην ζει φυσιολογικά. Και μετά εμείς λέμε, για κάθε μικρότητα, για κάθε τι ασήμαντο «δεν μπορώ»!

 

https://www.youtube.com/watch?v=zg94gA7PdYE


img_cfaneca_20160921-145929_imagenes_md_otras_fuentes_160921_nino_una_pierna_viral_foto-kcje-572x545mundodeportivo-web

Ο Santiago Fretes δεν είναι άγνωστος στα media και στον κόσμο ιδίως της Αργεντινής. Τον είχαν αποθανατίσει οι φωτογράφοι για πρώτη φορά, όταν είχε σκαρφαλώσει με έναν φίλο του στη μάντρα του γηπέδου της Racing de Avellaneda στο τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Μιλίτο. Στηριζόμενος με το ένα του πόδι πάνω στις πατερίτσες του, ο μικρός δεν μπορούσε να χάσει για τίποτα στον κόσμο την τελευταία παράσταση του ινδάλματός του, του Ντιέγκο Μιλίτο. Έπρεπε να τον δει, να είναι εκεί και σε κάθε του παιχνίδι προσπαθεί να τον μιμηθεί…


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ