Τα ευτράπελα των Ολυμπιακών Αγώνων

Oπως και σε κάθε διοργάνωση, έτσι και στη φετινή Ολυμπιάδα, έχουν συμβεί αρκετά κωμικοτραγικά πράγματα σε όλα τα σπορ... Θυμηθείτε μερικά από αυτά.

138

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

 

Πήρε το χρυσό και έβγαλε νοκ άουτ τον προπονητή της

Η Ρισάκο Καγουάι πραγματοποίησε την υπέρβαση στο Ρίο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα -63 κιλά των γυναικών στην πάλη. Η χαρά της ήταν τέτοια, που έπιασε τον προπονητή τους, βγάζοντάς τον κυριολεκτικά νοκ άουτ.

 

Στο Ρίο ο… Κιμ Γιονγκ Ουν

Η αγάπη που δείχνουν οι αθλητές της Βορείου Κορέας στον ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι άνευ προηγουμένου. Μετά από κάθε επιτυχία που έχουν οι αθλητές της χώρας, του αφιερώνουν τα μετάλλιά τους, ή σε περίπτωση αποτυχίας απολογούνται προς τον άρχοντά τους. Κάποια στιγμή όλοι… είδαν τον ισχυρό άνδρα της Βορείου Κορέας στη Βραζιλία, και μάλιστα υπήρχε και σχετική φωτογραφία!! Βέβαια, στο Ολυμπιακό στάδιο του Ρίο βρέθηκε ο σωσίας του Κιμ Γιονκ Ουν, ωστόσο στην αρχή υπήρξε ένα μικρό ντελίριο από τον κόσμο, μέχρι να καταλάβουν όλοι τι έχει συμβεί.

10_11_F2

Δρομέας του βάδην… τα έκανε πάνω του!

Ατυχη στιγμή για τον Γιοάν Ντινίζ από τη Γαλλία. Ο δρομέας της κούρσας των 50 χιλιομέτρων είχε ένα μεγάλο ατύχημα, καθώς δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα έκανε πάνω του! Φυσικά δεν πτοήθηκε, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται όντας στην πρώτη θέση, όμως όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, κανείς δεν βρίσκεται δίπλα του και μεταξύ μας δικαιολογημένα…

10_11_F3

Δίδυμες Γερμανίδες, τερμάτισαν μαζί και τα «άκουσαν»

Οι δίδυμες αδερφές από τη Γερμανία, Αννα και Λίζα Χάνερ, έτρεξαν στον Μαραθώνιο του Ρίο και πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού κρατώντας η μια το χέρι της άλλης, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση πολλών συμπατριωτών τους.

10_11_F4

Ούρησε σε απευθείας μετάδοση!

Δημοσιογράφος του BBC μετέφερε το ρεπορτάζ από το Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την ίδια ώρα ένας τύπος πίσω έκανε την… ανάγκη του. Ο τύπος στο βίντεο είδε τη θάλασσα μπροστά του και είπε να ελευθερώσει το… κράκεν από μέσα του. Ελα, όμως, που την ίδια ώρα μία κάμερα κατέγραφε το τοπίο. Για την ακρίβεια ένας δημοσιογράφος μετέφερε το ρεπορτάζ από το Ρίο και στο φόντο έπιασε τον τύπο που ουρούσε.

10_11_F5

«Βούτηξε» στο χρυσό η Μίλερ

Η Σόνε Μίλερ έκανε εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 400 μέτρων, αλλά χρειάστηκε μία… βουτιά προς τη γραμμή του τερματισμού, προκειμένου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, μπροστά από την Αλισον Φίλιξ.

10_11_F6

Χαμός με τις προτάσεις γάμου!

Οι προτάσεις γάμου έδωσαν και πήραν σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την αρχή έκανε ο αγαπημένος της Ζι Χε, την ώρα που ήταν στο βάθρο των νικητών των καταδύσεων. Η Κινέζα εκτός από το ασημένιο μετάλλιο το οποίο κατέκτησε, την ώρα που ήταν στο βάθρο, είδε να έρχεται προς το μέρος της ο αγαπημένος της κάνοντάς της πρόταση γάμου, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Φυσικά, η Κινέζα Ολυμπιονίκης δεν θα μπορούσε να μη δεχθεί.

Στη συνέχεια, είχαμε την πρόταση γάμου του Τομ Μπόσγουορθ στον εκλεκτό της καρδιάς του, Χάρι Ντινέλεϊ, ο οποίος είπε το «ναι» και εν συνεχεία πόζαρε με το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

10_11_F7

Η πράσινη πισίνα της Βραζιλίας

Ο κακός χαμός είχε δημιουργηθεί όταν οι καταδύτες, και στην συνέχεια οι πολίστες, παραπονιόντουσαν για το νερό των πισίνων, του Ρίο. Μετά από λίγες ημέρες από την έναρξη των αγώνων, το νερό και στις δύο πισίνες έγινε πράσινο, εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας χλωρίου που χρησιμοποιούσαν οι υπεύθυνοι προκειμένου να την καθαρίσουν.

Μετά από διαβουλεύσεις και αρκετές γκρίνιες, τελικά αποφάσισαν να την αδειάσουν και να βάλουν καινούργιο νερό, που πλέον είχε το κανονικό του χρώμα.

 

10_11_F8

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή