Πέντε παίκτες που “τελειώνει” ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

4466

Ανέκαθεν ο Ζοσέ Μουρίνιο σε όποια ομάδα και να πήγαινε φρόντιζε να βάζει την δική του… πινελιά και να αλλάζει πολλά πράγματα στον σύλλογο που θα κοούτσαρε. Έτσι και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο να έχει στείλει τα μηνύματά του σε πολλούς ποδοσφαιριστές ότι πολύ δύσκολα έχουν μέλλον στη δική του ομάδα.

Μάρκος Ρόχοmarcos-rojo-manchester-united

Το καλοκαίρι υπήρχαν φήμες ότι ο Ρόχο θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο ίδιος προσπάθησε πολύ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά φαίνεται πως δεν τα έχει καταφέρει και η αποχώρησή του φαντάζει δεδομένη.

Φιλ Τζόουνςphil-jones-manchester-united

Όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον έφερε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπλάκμπερν, όλοι έλεγαν ότι η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στόπερ των επόμενων χρόνων. Όμως, όταν ο Σερ έφυγε, ο Τζόουνς είχε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς και ποτέ ξανά η απόδοσή του δεν ήταν ίδια με αυτή στο ξεκίνημα. Γι’ αυτό και η αποχώρησή του θεωρείται πλέον “αναγκαστική”, αφού δεν προσφέρει στη Γιουνάιτεντ ουσιαστικά.

Αντνάν Γιανουζάιjanuzaj_2708929b

Τα πήγαινε θαυμάσια με τον Νταβίντ Μόγιες στον πάγκο, αλλά όταν έφυγε αυτός ο Γιανουζάι προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τον Φαν Χάαλ και τον Μουρίνιο. Δεν τα κατάφερε ποτέ και μάλιστα δόθηκε δανεικός και πλέον δύσκολα θα παραμείνει στο “Όλντ Τράφορντ”.

Μέμφις Ντεπάιdepay0708a-2

Είχε ακουστεί ακόμα και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον νέο Κριστιάνο Ρονάλντο στα πλάγια για να κάνει άνω κάτω τις αντίπαλες άμυνες. Ο Ντεπάι, όμως, ποτέ του δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας και δύσκολα θα καταφέρει να μείνει στον σύλλογο.

Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερmanchester-united-man-united-news-man-united-transfers-transfer-news-bastian-schweinsteiger-schweinsteiger-man-united-man-597414

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία, αλλά από την στιγμή που ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σβαϊνστάιγκερ δεν έχει αγωνιστεί σχεδόν καθόλου. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον υπολογίζει και ο Γερμανός είναι (όπως αναφέρουν) σίγουρο ότι θα φύγει από το “Όλντ Τράφορντ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή