Η κορυφαία ενδεκάδα του Ροναλντίνιο

2024
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ένας ήταν ο μάγος που πέρασε από το ποδόσφαιρο και το συντάραξε. Ο Ροναλντίνιο ήταν το κάτι άλλο με την μπάλα στα πόδια, έκανε πράγματα που ούτε καν τα είχαμε ονειρευτεί και σίγουρα δεν υπάρχει ούτε ένας φίλαθλος που να τον αντιπαθούσε. Ο Βραζιλιάνος πρόσφατα αποκάλυψε ποια είναι η κορυφαία ενδεκάδα κατά την άποψή του και οι επιλογές του προκαλούν εντύπωση.

Κάτω από τα δοκάρια θα έμπαινε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Δεξιά στην άμυνα ο συμπαίκτης του Ρόνι, Καφού, και αριστερά ο Ρομπέρτο Κάρλος. Στο κέντρο της άμυνας διάλεξε τους Τζον Τέρι και Πάολο Μαλντίνι, σε μια άμυνα που πραγματικά μοιάζει απροσπέλαστη.

Στα χαφ, η τριάδα αποτελείται από ένα “εξάρι”, τον Μακελελέ, ένα “οκτάρι”, τον Φρανκ Λάμπαρντ, και ένα “δεκάρι”, τον μεγάλο Κακά. Σίγουρα με τέτοιο κέντρο θα ήταν καλυμμένος σε όλους τους τομείς…

Και περνάμε στην επίθεση, όπου λάμπει διά της απουσίας του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ρονάλντο όμως υπάρχει, ο Βραζιλιάνος, το “φαινόμενο”, και πώς να έλειπε άλλωστε. Πλαισιώνεται από τον Τιερί Ανρί και τον Λιονέλ Μέσι.

Εμείς πάντως θα βάζαμε τον Ροναλντίνιο σε κάθε πιθανή και ιδανική ενδεκάδα…

18222518_1231296693636003_4664347204032219369_n

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή