Οι επιλογές τους και η καταστροφή τους

1002

Μπορεί να πέρασαν από τα χέρια τους πολλά χρήματα, αλλά οι επιλογές τους και ο τρόπος ζωής τους ήταν η αιτία για να “φαλιρίσουν”. Και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές είναι απλώς 5 παραδείγματα…

Ρίσε

riseΣυνήθως οι ποδοσφαιριστές που χάνουν όλα τα χρήματά τους, πτωχεύουν μετά το τέλος της καριέρας τους. Όμως, ο Ρίσε το έκανε όταν ήταν στην Λίβερπουλ το 2007 και έπαιρνε 50,000 λίρες την εβδομάδα. Έχασε πολλά χρήματα επειδή χρώσταγε στην εφορία και πήρε πρόστιμο, αλλά και για μία επένδυση που έκανε. Συγκεκριμένα, σε ένα ξενοδοχείο. Μάλιστα, ο Ρίσε έφτασε σε σημείο να κάνει μήνυση στον Μπάρντσεν για τον τρόπο που του διαχειριζότανε τα χρήματά του.

Τζεμπά Τζεμπά

djemba-djembaΉταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έβγαζε 75,000 τον μήνα. Όμως ο Τζεμπά Τζεμπά είχε πάρει τεράστιο δάνειο και σχεδόν όλα τα λεφτά του πήγαινε για να το αποπληρώσει. Είχε φτάσει σε σημείο να έχει 10 αυτοκίνητα 4 επί 4 και 30 διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Μάλιστα ο αντιπρόσωπος του, έλεγε ότι εργάζεται 4 ώρες την ημέρα για τους λογαριασμούς του. Όταν πήγε στην Άστον Βίλα το 2007 είχε πτωχεύσει. Ο ίδιος πάντως είχε πει: “Δεν μετανιώνω για τίποτα απ’ όσα έκανα στην καριέρα μου”.

Φρίντελ

friedelΑν και έπαιρνε 40,000 λίρες την εβδομάδα ενώ έπαιζε στην Άστον Βίλαν, βρέθηκε να χρωστάει περίπου 5,000,000 λόγω μία αποτυχημένης ακαδημίας ποδοσφαίρου, στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Οχάιο.

Τζέιμς

jamesΈνας ποδοσφαιριστής που κατ’ εκτίμηση έχει κερδίσει πάνω από 20 εκατ. λίρες στην καριέρα του, το 2014 ανακοίνωσε ότι πτώχευσε. Έτσι απλά; Δεν είναι και λίγα τα λεφτά. Όλα ξεκίνησαν μετά το διαζύγιο με την Τάνια, το 2005. Τότε τον πήρε η κάτω βόλτα και έχανε τα χρήματά του. Επίσης, είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δραστηριότητες όπου και εκεί έδωσε πολλά χρήματα.

Γκασκόιν

gascoigne__8Ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο. Κέρδισε πολλά λεφτά, αλλά η ζωή που επέλεξε τον κατέστρεψε. Προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά και όλο έμπαινε και έβγαινε από τις κλινικές. Έχασε πολλά λεφτά με την ζωή που έκανε, αλλά και από την εφορία που δεν την πλήρωνε και είχε μεγάλα πρόστιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή