Γι’ αυτό έχει ξενερώσει στην Άρσεναλ ο Σάντσες

534
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν γίνεται πολύς λόγος για το αν θα παραμείνει στην Άρσεναλ και του χρόνου ο Αρσέν Βενγκέρ. Η συνέχεια της εποχής του Αλσατού στο Λονδίνο τίθεται εν αμφιβόλω, όμως το ίδιο συμβαίνει και με δύο παίκτες, τον Αλέξις Σάντσες και τον Μεσούτ Οζίλ.

Όσον αφορά τον Χιλιανό, υπάρχει λόγος που έχει ξενερώσει με την παραμονή του στην Άρσεναλ. Ναι, μπορεί να θέλει να αλλάξει περιβάλλον, αν θέλει να πάει σε κάποια άλλη ομάδα, με περισσότερες πιθανότητες διάκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο υπάρχει κάτι που τον έχει κάνει να μην προσπαθεί με πάθος να επιτύχει τους στόχους του.

Ο Αλέξις φέρεται να έχει απογοητευτεί από το γεγονός ότι αν και συνεργάζεται με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αυτοί δεν έχουν καταφέρει να μετουσιώσουν το ταλέντο τους σε θετικά αποτελέσματα. Μπορεί να δείχνουν ότι έχουν τρομερές ικανότητες, εντούτοις σε πολλά ματς, και ειδικά κρίσιμα, παρουσιάζονται ντεφορμέ, αγχωμένοι και χαλαροί, με αποτέλεσμα να χάνουν παιχνίδια και στόχους.

Συνεπώς, έχει κουραστεί από όλο αυτό, καθώς θεωρεί ότι δεν συμμερίζονται το δικό του πάθος και τη δική του φιλοδοξία για νίκες και διακρίσεις. Σε αυτό συνετέλεσε και ο οδυνηρός αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου, στη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνολικό σκορ 10-2.

Για να δούμε, τι θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν ο Χιλιανός…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή