Αυτός που ο Μπουφόν εύχεται να μην είχε φύγει από τη Γιούβε

2032
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Είναι 39 ετών και αγωνίζεται από το 2001 στη Γιουβέντους. Όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει συμπαίκτης με κορυφαίας κλάσης ποδοσφαιριστές: από τον Νέντβεντ και τον Ζιντάν, μέχρι τώρα, τον Πογκμπά και τον Ντιμπάλα…

Ωστόσο ένας είναι ο παίκτης που ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν ήθελε να αφήσει τη Γιουβέντους και το Τορίνο. Πρόκειται για τον Άλβαρο Μοράτα, τον Ισπανό επιθετικό που οι “μπιανκονέρι” αγόρασαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί 20 εκατ. το 2014 και δύο χρόνια μετά οι “μερένχες” τον πήραν πίσω με 30, έπειτα από 27 γκολ σε δύο σεζόν στο Τορίνο.

Σε δηλώσεις του ο Ιταλός γκολκίπερ στάζει μέλι για τον πρώην συμπαίκτη του: “Ο Άλβαρο έκανε αρνητικές σκέψεις την τελευταία περίοδό του στη Γιουβέντους. Είχαμε συζητήσει πολλές φορές και στεναχωριόμουν γι’ αυτόν. Είναι ένα παιδί που το αγαπούσα και ήθελα να τον βοηθήσω, να του παρέχω ασφάλεια”. Φαίνεται πως είχαν εξαιρετικές σχέσεις και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία.

Εκτός αυτού, ο Μπουφόν εστίασε και στο αγωνιστικό όφελος που θα είχε η “βέκια σινιόρα” αν ο Μοράτα παρέμενε στην ομάδα: “Η μεταγραφή του στη Ρεάλ ήταν μια απογοήτευση για μένα, καθώς χάσαμε έναν τεράστιο ταλέντο, που θα μπορούσε να ωριμάσει κι άλλο μαζί μας και να έφτανε στην καταξίωση. Θα μπορούσε να γίνει ο καλύτερος παίκτης μας”.

Είναι προφανές ότι ο Τζίτζι θα επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του Ισπανού στο Τορίνο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή