Σαλάχ: Το σουτ που δεν μπορούσε να πάει καλύτερα

969

Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει ένα παιδί πως είναι το τέλειο σουτ. Αν θες να μην τον πας πολύ πίσω και να του δείξεις κάτι πρόσφατο, από έναν “δικό” του ήρωα της εποχής, μπορείς να πας στις 24 Απριλίου και να του βάλεις το βίντεο από το Λίβερπουλ με τη Ρόμα. Εκεί, θα πατήσεις και θα βάλεις σε ριπλέι το πρώτο γκολ του αγώνα του Σαλάχ.

Θα του δείξεις τον Αιγύπτιο να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή, να την πηγαίνει στο αριστερό του πόδι. Να σουτάρει με εσωτερικό φάλτσο και να την στέλνει στο πιο τέλειο σημείο. Στην πάνω και δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα, τόσο γωνία που ακουμπάει που δεν γίνεται να πάει περισσότερο και τόσο ψηλά που ακουμπάει και λίγο το δοκάρι. Μιλάμε για το τέλειο σουτ. Το σουτ, που δεν μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο. Το σουτ που δεν μπορούσε να πάει σε καλύτερο σημείο.

Κι αν θες, μπορείς σε αυτό το παιδί να του δείξεις και τον πανηγυρισμό του. Που απλά σηκώνει τα χέρια του ψηλά και δείχνει τεράστιο σεβασμό στην ομάδα που τον πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλη (μέχρι να πάει στην Λίβερπουλ).
Ο Σάλαχ δεν πανηγυρίζει κανένα από τα 2 γκολ που πέτυχε επί της πρώην ομάδας του.
Τον σεβασμό από έναν παίκτη που στις 24 Απριλίου του 2018, μπορείς να πεις ότι χωρίς υπερβολή είναι ίσως ο πιο “χοτ” της Ευρώπης και ακούγονται ποσά μυθικά που ετοιμάζονται για πάρτη του ώστε να πάρει μεταγραφή.

Ίσως τότε το παιδί, καταλάβει τι σημαίνει το τέλειο σουτ. Τι σημαίνει όταν λέμε ότι “αυτό το σουτ δεν μπορούσε να πάει καλύτερα”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή