Την πάτησε σαν “πρωτάρα” η Μπαρτσελόνα

313

Την Τετάρτη στις 8 Μαρτίου 2017 η Μπαρτσελόνα κάνει μία επική ανατροπή. Στον αγώνα με την Παρί, ενώ είχε χάσει με 4-0 στην Γαλλία, ήθελε την πρόκριση για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-1. Σε έναν αγώνα με “χιτσκοκικό” φινάλε. Και την Κυριακή, στις 12 Μαρτίου, έδινε αγώνα για το πρωτάθλημα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούρνια.

Και εκεί, την πάτησε σαν… πρωτάρα. Ηττήθηκε με 2-1 και έδειξε πως “έμεινε” στον μεσοβδόμαδα θρίαμβο.

Το θέμα είναι, όμως, τι είχαν κάνει οι άλλες ομάδες που είχαν κάνει ανάλογες ανατροπές σαν αυτή της Μπάρτσα, στον επόμενο τους αγώνα; Πάμε να δούμε…

 

  • Η Λίβερπουλ το 2005 είχε κάνει ανατροπή με τη Μίλαν. Έχανε 3-0 και κατάφερε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ να ισοφαρίσει και τελικά να πάρει τη νίκη. Όμως, στη συνέχεια δεν έδωσε άλλο παιχνίδι και η χρονιά τελείωσε εκεί.
  • Η Λα Κορούνια είχε κάνει την επική ανατροπή με τη Μίλαν. Στο πρώτο παιχνίδι, στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε χάσει με 4-1. Όμως, στον επαναληπτικό κατάφερε με 4-0 να πάρει την πρόκριση. Στον επόμενο αγώνα που έδινε για την Πριμέρα Ντιβιζιόν λοιπόν, “καθάρισε” εύκολα τη Βιγιαρεάλ με 2-0. Και μάλιστα εκτός έδρας. Από ημιχρόνο, είχε πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Παντιάνι και στο β’ μέρος ο Τριστάν τελείωσε τον αγώνα κι έγραψε το τελικό 0-2.
  • Το 1999 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό με την Μπάγερν έχανε με 1-0. Και στα τελευταία λεπτά-δευτερόλεπτα, κατάφερε να πάρει τη νίκη γυρνώντας το ματς σε 2-1. Έπειτα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδινε άλλο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή