Μόνο γι’ αυτές τις δύο θα άφηνε την Ντόρτμουντ…

1742
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ σίγουρα συγκαταλέγεται στους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου αυτήν τη στιγμή. Παρότι η Ντόρτμουντ είναι στην τέταρτη θέση της Μπουντεσλίγκα, ο Γκαμπονέζος είναι δεύτερος σκόρερ της Λίγκας με 25 γκολ, μόλις ένα πίσω από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που διανύει εξαιρετική σεζόν.

Τα κατορθώματα του 27χρονου φορ έχουν… αναγκάσει πολλά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να τον βάλουν πρώτο-πρώτο στη λίστα τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μπορεί ο ίδιος να επιμένει να δηλώνει ότι περνάει τέλεια στη Βεστφαλία, ωστόσο αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση, ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι δεν θα τον… τυλίξει με κορδέλα η Ντόρτμουντ και θα τον στείλει δώρο στην ομάδα που θα σκάσει τα τρελά λεφτά;

Παρότι ακούγονται ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Σίτι, η Άρσεναλ και η Μπάγερν, μέλη της διοίκησης της Μπορούσια επιμένουν ότι ο Ομπαμεγιάνγκ θα έφευγε μόνο για να πάει σε δύο συγκεκριμένους προορισμούς: Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Αποκλείουν τον ενδεχόμενο να πάει στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ, δεν δίνουν πολλές πιθανότητες.

Αντιθέτως, οι δύο κολοσσοί της Ισπανίας παίζουν πολύ δυνατά για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ο Γκαμπονέζος. Περισσότερες πιθανότητες έχει η Ρεάλ, αφού ο ίδιος ο παίκτης έχει παραδεχθεί ότι “το έχω υποσχεθεί στον παππού μου, ότι κάποια στιγμή θα παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τώρα είμαι καλά στην Ντόρτμουντ, αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή