Η υπόσχεση που δεν κράτησε

1043
Γιάννης Ζέρβας
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στα social media. Στείλτε μας το δικό σας κείμενο με email ή ό,τι άλλο θέλετε.

Η Γιουβέντους απέκλεισε εύκολα την Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που φαίνεται και από το συνολικό 3-0 των δύο παιχνιδιών. Μάλιστα, οι Ιταλοί δεν δέχθηκαν ούτε γκολ, επίτευγμα που πιστώνεται τόσο η άμυνα όσο και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός γκολκίπερ αποκάλυψε ότι έδωσε μια υπόσχεση στους συμπαίκτες του πριν από τους προημιτελικούς. Είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του, πως αν δεν δεχόταν γκολ στα δύο ματς, θα σταμάταγε την καριέρα του στο τέλος της σεζόν! Όντως, ο Μπουφόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν κατάφερε κανένας “μπλαουγκράνα” να τον νικήσει και να σκοράρει.

Τι έγινε, όμως, με την υπόσχεση του Τζίτζι; Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν την κράτησε… «Το να μη δεχθείς γκολ σε δύο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είναι μεγάλη ευχαρίστηση. Βέβαια δεν ευθύνομαι μόνο εγώ για αυτό, αλλά αποτελεί επίτευγμα όλων των παικτών της Γιουβέντους.
Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι υποσχέθηκα στους συμπαίκτες μου, πριν το πρώτο παιχνίδι, πως αν δεν δεχθώ κάποιο γκολ, θα αποσυρθώ. Μετά τα ματς και αφού πήραμε την πρόκριση, το είπα και στον πρόεδρο. Εκείνος μου απάντησε πως κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλοι λέμε βλακείες. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα, άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω
».

Αυτά δήλωσε ο Μπουφόν και είμαστε όλοι χαρούμενοι που δεν τήρησε την υπόσχεσή του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή