Το κλάμα δεν ήταν από συγκίνηση

1491

Όταν ο Ροναλντίνιο πήρε για πρώτη φορά την Χρυσή μπάλα, έκλαψε.

Πολλοί πίστεψαν, ότι τα δάκρυα ήταν από χαρά, γι’ αυτή την μεγάλη του επιτυχία.

Όμως, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ο κόσμος δεν γνώριζε γιατί έκλαιγε πραγματικά.

Συγκεκριμένα, ο μάγος της Βραζιλίας, μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός και είπε ότι τα δάκρυα του δεν ήταν από… συγκίνηση που πήρε την Χρυσή Μπάλα.

“Όταν ήμουν νέος, ο πατέρας μου, προσπαθούσε να με πείσει να παίζω μπάλα χωρίς παπούτσια στον δρόμο. Έτσι, μου έλεγε ότι θα έχω καλύτερο έλεγχο της μπάλας. Καλύτερο κοντρόλ.

Δε μπορούσε να μου πει κατάματα ότι δεν έχει λεφτά να μου αγοράσει παπούτσια και ρούχα. Η καρδιά του ήταν θλιμμένη και έκλαιγε μέσα του, γιατί αισθανότανε ότι δε μπορούσε να μου παρέχει τα απαραίτητα…

Δεν ήθελε να καταλάβω τίποτα.

Τελικά, έγινα αυτός που έγινα και όταν πήρα την Χρυσή Μπάλα, έκλαψα γιατί σκέφτηκα όλα αυτά. Έκλαψα γιατί ο πατέρας μου, δεν ήταν πια εκεί”.

Αυτά ήταν τα λόγια του μεγάλου Ροναλντίνιο…

Ανησυχούν για Ροναλντίνιο: “πίνει από το πρωί”

«Πλέον κάθε μέρα είναι για εκείνον σαν ένα πάρτι, αλλά είναι θλιμμένος. Διοργανώνει μπάρμπεκιου, αναζητά συντροφιά σε όποιον να ‘ναι και έχει γίνει αλκοολικός. Πίνει κάθε μέρα με το που ανοίγει τα μάτια του. Πίνει ό,τι βρει μπροστά του, τζιν, βότκα, ουίσκι, μπύρες και το κάνει ασταμάτητα μέχρι να κοιμηθεί. Και την επόμενη ξανά το ίδιο»!

Ο Ροναλντίνιο, πρόσφατα έχασε τη μητέρα του και όπως λένε οι φίλοι του, είναι θλιμμένος. Έτσι, κάθε μέρα κάνει πάρτι και μπάρμπεκιου, για να ξεχαστεί. Λένε ότι πίνει από το πρωί και μεθάει για να ξεχαστεί.
Ας ελπίσουμε, να είναι… περαστικά ή να μην ισχύουν όσα λένε οι κοντινοί του φίλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή