Τα είδωλα των Βραζιλιάνων

1263

Η κληρονομιά στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο είναι πολύ βαριά. Ο Νεϊμάρ, έχει πολύ δύσκολο έργο στην καριέρα του και δεν είναι εύκολο να μείνει στην ιστορία και να μπει στις καρδιές του κόσμου που ζουν στην χώρα του καφέ. Ναι, όσο και αν απίστευτο και αν φαίνεται αυτό, ο Νεϊμάρ, δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την αγάπη που κέρδισαν συμπατριώτες του.

Η Βραζιλία, ανέκαθεν έβγαζε ποδοσφαιριστές με ταλέντο. Παίκτες που είχαν πάει ένα βήμα μπροστά την τέχνη στο ποδόσφαιρο. Και μία μεγάλη σελίδα της Βραζιλίας, η Futebol Nacional, ζήτησε από τον κόσμο της να ψηφίσει για τα είδωλα τους…

Και ο Νεϊμάρ δεν φάνηκε, αλλά όλα έχουν μία εξήγηση. Μπορεί για τα νέα παιδιά, που είναι γεννημένα μετά το 2000 ο άσος της Παρί και πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, να είναι ένα πρότυπο, αλλά για τους παλαιότερους δεν έχει μπει καν στο μυαλό τους.

Πρώτος ήταν ο Ρονάλντο. Το “φαινόμενο” συγκέντρωσε τους περισσότερους ψήφους και δεύτερος ακολουθούσε ο Ρομάριο. Ο άνθρωπος των γκολ που σκόραρε πάνω από 1000 τέρματα στην καριέρα του και αγαπήθηκε από τους συμπατριώτες τους.

Τρίτος σε αυτή τη λίστα ήταν ο Ροναλντίνιο. Περίεργο ε; Αλήθεια τώρα, για έναν Βραζιλιάνο, δεν γίνεται ο Νεϊμάρ να είναι πάνω από αυτούς. Τέταρτος και πάνω από τον Ζίκο και τον Πελέ ήταν ο Ζιντάν. Ο Γάλλος “μαέστρος” που άφησε το δικό του κομμάτι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Και μετά από όλους αυτούς ο Πελέ. Λίγο περίεργη η ψηφοφορία, αφού ο Πελέ ήταν κάτω κάτω μαζί με τον Ριβάλντο.

Η σελίδα, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους που ψήφισαν, ενημέρωσε: “Δεν ξέρουμε τι ηλικίες ψήφισαν και ο Πελέ ήταν τόσο κάτω. Μάλλον, ο Πελέ θα πήρε αρνητικούς ψήφους, λόγω συμπεριφοράς…”, αυτό ήταν το μήνυμα της σελίδας, που σίγουρα κάτι θα ξέρει παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καμία δημοσίευση για προβολή